• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

  Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: «Ο αγώνας των συμβασιούχων για σταθερή δουλειά είναι και δικός μας αγώνας»

  Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των χιλιάδων εργαζομένων συμβασιούχων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που παλεύουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στην απόλυσή τους, που δρομολογεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που χαρακτηρίζει αντισυνταγματική ακόμη και την παράταση των συμβάσεων τους μέχρι το τέλος του χρόνου.

  Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και τη τρομοκρατία, που επιχειρούν να ασκήσουν δήμαρχοι, δημοτικές αρχές και αστυνομία, απέναντι στους εργαζόμενους συμβασιούχους με στόχο να τους σταματήσουν να αγωνίζονται, να τους αναγκάσουν να δεχτούν μοιρολατρικά το σφαγιασμό της ζωής τους.

  Προειδοποιούμε όλους αυτούς, που στέκονται απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων και με όπλο «την εφαρμογή της τάξης» νομίζουν ότι θα επιβάλλουν «το φόβο και σιγή ασυρμάτου», ότι θα βρουν και εμάς τους Οικοδόμους, τους εργαζόμενους και άνεργους στις Κατασκευές, απέναντί τους.

  Ο αγώνας των συμβασιούχων για σταθερή δουλειά είναι και δικός μας αγώνας.

  Είναι αγώνας, που συνδέεται με την ίδια τη ζωή μας και δε θα αφήσουμε κανέναν να βάλει τον αγώνα μας «στο γύψο» γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν με βάση τις ανάγκες που έχουμε.

  Για τη Διοίκηση

  Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας
  Παπακωστούλας Αθανάσιος      Νάκας Αστέριος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: «Ο αγώνας των συμβασιούχων για σταθερή δουλειά είναι και δικός μας αγώνας» Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top