• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

  Τι άλλαξε και δεν ακούγεται τίποτα για το Μαμάτσειο; Διθυραμβικά δημοσιεύματα γιατί είναι πολλές οι αιτήσεις για θέσεις γιατρών στο Μποδοσάκειο

  Πηγή: prlogos.gr

  Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για τα ατελείωτα προβλήματα του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια ακόμα σύσκεψη παρουσία της διοίκησης και των διευθυντών των κλινικών. Πάντως είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μετά τις παραιτήσεις των Δ.Σ. των δύο νοσοκομείων Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου από τις αρχές Ιουλίου, όταν πια είχαν αποχωρήσει οι εκτελούντες χρέη διοικητή γιατροί δεν κουνιέται φύλλο. Με την προσωρινή τοποθέτηση του Αγάπιου Γαβριηλίδη στο τιμόνι και τώρα του Γιώργο Χιωτίδη λύθηκαν αυτόματα όλα. Με καθημερινά προβλήματα στις εφημερίες Ιούλιο και Αύγουστο, με λύσεις της τελευταίας στιγμής, με έναν γιατρό για σαράντα ασθενείς κ.ο.κ. Αλήθεια τι άλλαξε και δεν ακούγεται τίποτα; Φυσικά δεν περιμένουμε από τα δικά μας τα παιδιά να παραπονεθούν για τίποτα.

  Ι.Π.
  ***
  Πτολεμαϊδα: Μεγάλος αριθμός αιτήσεων, για μόνιμες θέσεις γιατρών στο Μποδοσάκειο

  Πηγή: kozan.gr

  Μεγάλος αριθμός αιτήσεων γιατρών κατατέθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, για την κάλυψη των θέσεων του μόνιμου ιατρικού προσωπικού, στις δύο προκηρύξεις του Μαϊου και του Αυγούστου.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, για την προκήρυξη του περασμένου Μαϊου  σχετικά με την κάλυψη  πέντε (5) θέσεων μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας κατατέθηκαν 50 αιτήσεις και ειδικότερα 3 αιτήσεις για μία θέση παθολόγου, 6 αιτήσεις για μία θέση παιδιάτρου, 10 για μία θέση μαιευτήρα-γυναικολόγου, 15 για μία θέση ορθοπεδικού και 16 αιτήσεις για μία θέση χειρουργού.

  Σε ότι αφορά την προκήρυξη του Αυγούστου που ολοκληρώνεται σήμερα, για τρεις (3) θέσεις μόνιμων γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας υποβλήθηκαν 12 αιτήσεις και χαρακτηριστικά 6 αιτήσεις κατατέθηκαν για μία θέση γιατρού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ. Ε. Θ ), 3 αιτήσεις για μία θέση παιδιάτρου και 3 αιτήσεις επίσης για την θέση του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

  Σε αντίθεση πάντως με το μεγάλο ενδιαφέρον των γιατρών για την κάλυψη των θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, μικρό ήταν το ενδιαφέρον στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του Νοσοκομείου, για συνεργασία με ιδιώτες ειδικούς γιατρούς Παθολογίας και Παιδιατρικής, μέσα από το καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

  Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για δύο ιδιώτες ειδικούς γιατρούς παθολογίας, ανταποκρίθηκε μόλις ένας γιατρός για συνεργασία, ενώ κανένας γιατρός δεν υπέβαλε αίτηση για τις δύο θέσεις ιδιωτών ειδικών γιατρών παιδιατρικής.

  ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Τι άλλαξε και δεν ακούγεται τίποτα για το Μαμάτσειο; Διθυραμβικά δημοσιεύματα γιατί είναι πολλές οι αιτήσεις για θέσεις γιατρών στο Μποδοσάκειο Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top