• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

  Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: Ανακοίνωση για την σημερινή πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Κοζάνη

  Πηγή: kozani.tv

  Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων χαιρετίζει την σημερινή πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Κοζάνη. Οι παλαίμαχοι της εργατικής τάξης δείχνουν και έδειχναν τον δρόμο που σήμερα πρέπει να ακολουθήσει η εργατική τάξη και ο λαός.

  Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων, που μια ζωή έχυναν τον ιδρώτα τους και τώρα δεν μπορούν να επιβιώσουν, αλλά αρνούνται να συμβιβαστούν με τα ψίχουλα.

  Ο αγώνας που δίνουν οι συνταξιούχοι για μια αξιοπρεπή σύνταξη, που να καλύπτει τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, είναι αγώνας για όλη την εργατική τάξη. Είναι αγώνας που αναπτύσσει ακόμα παραπέρα την αλληλεγγύη, απαραίτητο όπλο στους καθημερινούς δύσκολους καιρούς. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα.

  Καλούμε τους οικοδόμους, συνολικά την εργατική τάξη, να προετοιμαστεί για νέους σκληρούς αγώνες, να οργανώσουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

  Εκ μέρους της Διοίκησης του Συνδικάτου

        Ο Πρόεδρος                                           Ο Γραμματέας
  Παπακωστούλας Αθανάσιος                         Νάκας Αστέριος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης: Ανακοίνωση για την σημερινή πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Κοζάνη Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top