• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ: Δυναμική παρουσία του ΠΣΕ στην αντιΝΑΤΟική διαδήλωση στις Βρυξέλλες (ΦΩΤΟ)

    Πηγή: 902.gr

    Με τα πανό και τις σημαίες του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, εκπρόσωποι από αντιιμπεριαλιστικά κινήματα 18 χωρών που συμμετέχουν στις πολύμορφες αντιιμπεριαλιστικές δραστηριότητες του ΠΣΕ στη βελγική πρωτεύουσα, ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης το «παρών» στη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες ενάντια στη λυκοσυμμαχία.

    Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα με συγκέντρωση στο Gare du nord των Βρυξελλών και συνεχίστηκε για αρκετές ώρες με πορεία στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας. 

    «Στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί», «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» και «Ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.

    Στο μπλοκ του ΠΣΕ βρέθηκε και ο Σωτήρης Ζαριανοπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

    Νωρίτερα οι εκπρόσωποι των αντιιμπεριαλιστικών κινημάτων συμμετείχαν στη διεθνή αντιΝΑΤΟική διάσκεψη που διοργάνωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης στη βελγική πρωτεύουσα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ: Δυναμική παρουσία του ΠΣΕ στην αντιΝΑΤΟική διαδήλωση στις Βρυξέλλες (ΦΩΤΟ) Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top