• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 13 Μαΐου 2017

    Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Συμμετέχουμε στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7:30μμ από την Παναγιά Κοζάνης προς την Κεντρική Πλατεία

    Συνάδελφοι

    Η ολομέτωπη επίθεση που καταδικάζει την εργατική τάξη σε κάθε χώρα στην ανεργία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, αποτελεί τη μια όψη του νομίσματος της ταξικής πολιτικής.

    Την άλλη όψη αποτελεί ο άδικος, ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, που εξαπολύουν για τα συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών ομίλων.

    Μπροστά στο ενδεχόμενο γενικευμένης πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή μας, ορθώνουμε από τώρα τείχος προστασίας της εργατικής τάξης των χωρών μας, των λαών μας, σε κοινή δράση κι αλληλεγγύη μεταξύ τους και με τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις στην πρώτη γραμμή αυτής της πάλης.

    Παλεύουμε για όλα τα δικαιώματά μας, διεκδικώντας ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργατικών, λαϊκών οικογενειών. Παλεύουμε ενάντια στην εκμετάλλευση και τους εκμεταλλευτές μας.

    Αυτός ο αγώνας είναι άρρηκτα δεμένος με τον αγώνα για καμιά συμμετοχή των χωρών μας στον πόλεμο που προετοιμάζουν οι εκμεταλλευτές μας με την εξουσία τους, τις κυβερνήσεις τους, τις συμμαχίες τους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, ενάντια στους εργαζόμενους άλλων χωρών.

    Οι αστοί εμφανίζουν ως «εθνικό συμφέρον» το ταξικό τους συμφέρον για τα κέρδη τους και σε περίοδο «ειρήνης» και στον πόλεμο.

    Δε θα ματώνουμε για τα κέρδη τους, δε θα γίνουμε κρέας στα κανόνια τους.

    Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την εργατική τάξη άλλων χωρών, με τους άλλους λαούς. Αντίθετα, μας ενώνει το κοινό συμφέρον της πάλης για μια ζωή χωρίς πλούτο και φτώχεια, χωρίς αφεντικά, αυτή είναι η ζωή που μας ανήκει.

    Ορθώνουμε ανάστημα και παλεύουμε:
    • Καμιά συμμετοχή στις στρατιωτικοπολιτικές συμμαχίες των καπιταλιστών, στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τα σφαγεία του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε.
    • Να κλείσουν οι ξένες στρατιωτικές βάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
    • Καμιά αλλαγή συνόρων.
    • Πάλη ενάντια στην περιστολή συνδικαλιστικών και άλλων ελευθεριών.
    • Λέμε όχι στις πολεμικές δαπάνες. Δαπάνες για την κάλυψη των εργατικών και λαϊκών αναγκών.
    • Αγώνας ενάντια στον εθνικισμό, ρατσισμό και ξενοφοβία.
    Συμμετέχουμε στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7:30μμ από την Παναγιά Κοζάνης προς την Κεντρική Πλατεία.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Συμμετέχουμε στην πορεία της Επιτροπής Ειρήνης την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7:30μμ από την Παναγιά Κοζάνης προς την Κεντρική Πλατεία Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top