• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

  Ανεπαρκείς απαντήσεις και εξηγήσεις στην καταγγελία της Ταξικής Συσπείρωσης για το έλλειμα των 130 χιλ. ευρώ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης…

  "Εντυπωσιοθηρική" χαρακτηρίζει τη καταγγελία Ασαλουμίδη για τις 130 χιλ ευρώ δάνειο ο Β. Δεληολάνης.

  Τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ καλεί ο νέος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου για να συνεργαστούν να βρεθεί λύση (video)

  Πηγή: kozani.tv

  Απαντήσεις στις καταγγελίες του Επικεφαλής της παράταξης "Ταξική Συσπείρωση" Κώστα Ασαλουμίδη για το που πήγαν τα 130.000 ευρώ δάνειο από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στο ΙΝΕΚΑ, έδωσαν σήμερα ο εκπρόσωπος του "ΠΑΜΕ" και πρώην Διευθυντής Κατάρτιση του ΙΝΕΚΑ Βαγγέλης Δεληολάνης και ο νέος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Γιάννης Μανές.

  Σύμφωνα με τον κ. Δεληολάνη δικαιολογείται μέχρι και το τελευταίο ευρώ για το που έχουν πάει τα χρήματα και χαρακτηρίζει την καταγγελία του Κ. Ασαλουμίδη "Εντυπωσιοθηρική".

  Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Μανές καλεί τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ που ήταν επικεφαλής την περίοδο εκείνη να συνεργαστούν από κοινού για να βρεθεί τρόπος να αποπληρωθεί το δάνειο που ζητά με εξώδικο το ΙΝΕ ΓΣΕΕ.


  Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ανεπαρκείς απαντήσεις και εξηγήσεις στην καταγγελία της Ταξικής Συσπείρωσης για το έλλειμα των 130 χιλ. ευρώ στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης… Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top