• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

  Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Π/βάθμιας & Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης: για τον προπηλακισμό της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ

  Πηγή: kozan.gr

  Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  τον φραστικό προπηλακισμό της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ.

  Σε μια εποχή όπου τα εργασιακά μας δικαιώματα δεν έχουν απλά συρρικνωθεί αλλά καθημερινά καταπατούνται στην πράξη (μαύρη και αδήλωτη εργασία, δυσθεώρητα ύψη ανεργίας, ελαστικές μορφές εργασίας κλπ) είναι τουλάχιστον άστοχο οι εκπρόσωποι μας να στρέφονται ενάντια στους εργαζόμενους.

  Είναι όμως ακατανόητη και για έναν ακόμη λόγο αυτή η ενέργεια του εν λόγω «συνδικαλιστή»,  γιατί ο προπηλακισμός αφορούσε συναδέλφισσα, εργαζόμενη  μητέρα.

  Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο το γεγονός και καλούμε τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους αντιπροσώπους στο 35ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης να απομονώσουν στην πράξη αυτές τις τραμπουκικές  συμπεριφορές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Π/βάθμιας & Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης: για τον προπηλακισμό της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από μεγαλοσυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top