• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

  Δεν μας αξίζει […αυτό που συμβαίνει και που ντροπιαστικά ανεχόμαστε να υφιστάμεθα. Ούτε στα παιδιά μας. Ούτε στους γέροντές μας.]

  Νίκος Μπογιόπουλος
  Πηγή: Realnews από tsak-giorgis.blogspot.gr

  Είπαν «Ολοι μαζί τα φάγαμε». «Το μνημόνιο είναι ευλογία». Οτι είναι «μνημονιακότεροι του Τόμσεν». Πως κόβουν μισθούς και συντάξεις, αλλά «συμπονούν» και «συμπάσχουν». Οτι δεν πειράζει το 24% του ΦΠΑ στα μακαρόνια, αφού υπάρχουν και τα γεμιστά.

  Τώρα, ως δικαιολογία για τις νέες μειώσεις συντάξεων, ακούσαμε και αυτό: Το κράτος, εφόσον είναι σοβαρό -έτσι είπε ο κυβερνητικός βουλευτής Δημήτρης Κομμένος- θα βουτάει από τον παππού το κατοστάρικο που δίνει στον εγγονό του. Ακολούθως το κράτος θα παραδίνει το κατοστάρικο στον εργοδότη. Αποτέλεσμα: Αντί ο εγγονός να τρέχει για φραπέ και για τάβλι με το χαρτζιλίκι από τον παππού (τέτοιος τεμπελχανάς και κοπρίτης ο νέος), θα πηγαίνει για δουλειά, για την οποία θα πληρώνεται μετά 100 ευρώ που το «σοβαρό» κράτος θα έχει βουτήξει από τον παππού! Τόμπολα!

  Το χειρότερο: Ο λεκτικός κυνισμός συνιστά έκφραση του ήδη εφαρμοσμένου κανιβαλισμού. Το μοντέλο Κομμένου ήδη εφαρμόζεται!

  Σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου Εργασίας, που αποκάλυψε η Realnews, ήδη αυτή τη στιγμή 126.956 άνθρωποι στη χώρα μας -άνθρωποι που είναι εγγόνια και παιδιά μας, αδέρφια και γονείς μας- «ζουν» με μισθό 100 ευρώ τον μήνα!

  Απ’ όπου, δηλαδή, και να το κοιτάξει κανείς, το συμπέρασμα είναι ένα: Αυτό που συμβαίνει και που ντροπιαστικά ανεχόμαστε να υφιστάμεθα από όλες τις μερίδες του μνημονιακού φάσματος, δεν μας αξίζει. Ούτε στα παιδιά μας. Ούτε στους γέροντές μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Δεν μας αξίζει […αυτό που συμβαίνει και που ντροπιαστικά ανεχόμαστε να υφιστάμεθα. Ούτε στα παιδιά μας. Ούτε στους γέροντές μας.] Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top