• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

    Ψήφισμα αλληλεγγύης στους διωκόμενους εργαζόμενους της ΔΕΗ των Σωματείων Συνταξιούχων (ΙΚΑ Κοζάνης - ΙΚΑ Σερβίων - ΟΑΕΕ Κοζάνης - ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ)

    Πηγή: kozani.tv

    Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης- ΙΚΑ Σερβίων- ΟΑΕΕ Κοζάνης- ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, με πλήρη ομοφωνία στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/3/2017, καταδικάζουμε τις προκλητικές και εκδικητικές διώξεις που ασκούνται προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που είναι και μέλη του «Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας και για την ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου Ν. Κοζάνης»,  από την ΔΕΗ Α.Ε. Οι εργαζόμενοι έχουν όλα τα δικιά με το μέρος τους, έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, με μισθούς και εργασιακά δικαιώματα που να καλύπτουν τις διευρυμένες τους ανάγκες, με προστασία του περιβάλλοντος καθώς και μέτρα προστασίας των ανέργων. Τα παραπάνω σωματεία συνταξιούχων εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους εργαζόμενους και θα τους στηρίξουμε με κάθε μέσο που έχουμε στον αγώνα που διεξάγουν.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ψήφισμα αλληλεγγύης στους διωκόμενους εργαζόμενους της ΔΕΗ των Σωματείων Συνταξιούχων (ΙΚΑ Κοζάνης - ΙΚΑ Σερβίων - ΟΑΕΕ Κοζάνης - ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ) Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top