• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

  Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης της Εργατικής Λέσχης Κοζάνης [Τετάρτη 29/3/2017]

  Την Τετάρτη 29/3/2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Εργατικής Λέσχης Κοζάνης Η Γενική Συνέλευση αποτίμησε θετικά την οργανωτική δουλειά του προσωρινού Δ.Σ. και όλες τις προηγούμενες δράσεις (Δείτε εδώ, εδώ, και εδώ) και αποφάσισε τις επόμενες.

  Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε:

  1) Την Παρασκευή 31/3/2017 στις 6 μ.μ. η εργατική λέσχη Κοζάνης καλεί σε συγκέντρωση στο κτήριο της περιφέρειας (ΖΕΠ), ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ με αφορμή την επίσκεψη Σταθάκη. 

  2) Την Τρίτη 4/4/2017 το πρωί θα γίνει παρέμβαση της Εργατικής Λέσχης στον ΟΑΕΔ, με στόχο την ενημέρωση των ανέργων για τις προσφατες εξελίξεις.

  3) Την Πέμπτη 6/4/2017 στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία η Εργατική Λέσχη Κοζάνης καλεί συγκέντρωση ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ και ενάντια στην συμφωνία, που διαμορφώνει το δρόμο της περαιτέρω λεηλασίας των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων. Η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ενάντια στην νέα συμφωνία.

  Με ευθύνη του προσωρινού Δ.Σ.:

  4) Οργάνωση μουσικής παράστασης για την οικονομική ενίσχυση της λέσχης μέσα στον Απρίλη για την κάλυψη επειγόντων αναγκών (Καταστατικό – Στέγαση). 

  5) Σύντομα θα δημιουργηθεί μπλογκ της Εργατικής Λέσχης Κοζάνης με στόχο την πιο οργανωμένη παρέμβαση στο διαδίκτυο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης της Εργατικής Λέσχης Κοζάνης [Τετάρτη 29/3/2017] Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top