• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

  Αγωνιστική Συνεργασία Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας: Νόθο το 27ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΠ - Κατέθεσε ένσταση για τα σωματεία «φαντάσματα» - Τα αποτελέσματα

  ***
  Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας κατέθεσε ένσταση για τα σωματεία «φαντάσματα» που διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς στο εργατικό κίνημα της περιοχής. Μη θέλοντας να νομιμοποιήσει την όλη διαδικασία αποχώρησε από το Συνέδριο. Τα σωματεία για τα οποία κατέθεσε ένσταση είναι τα παρακάτω:

  1. Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πτολεμαΐδας: Με περίπου 400 ψηφίσαντες, είναι σωματείο φάντασμα, χωρίς καμία ύπαρξη.
  1. Σωματείο Ενέργειας Μετάλλου ΔΕΚΟ και Ιδ. Τομέα Δυτ. Μακεδονίας: Με περίπου 350 ψηφίσαντες, σωματείο φάντασμα χωρίς παρουσία, με αντιπροσώπους από το τακτικό προσωπικό της ΔΕΗ που ψήφισαν και σε άλλα σωματεία.
  1. Ένωση Χειριστών Δυτικής Μακεδονίας: Με περίπου 300 ψηφίσαντες, ανύπαρκτη παρουσία.
  1. Σωματείο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Εορδαίας: Με περίπου 250 ψηφίσαντες, σωματείο ανακύκλωσης μιας λίστας που ψηφίζουν επιχειρηματίες, νοικοκυρές κλπ εκτός από οικοδόμους.
  1. Σωματείο Ηλεκτρολόγων – Ψυκτικών Δυτ. Μακεδονίας: Με περίπου 150 ψηφίσαντες, ανύπαρκτο σωματείο.
  1. Σωματείο Εργαζομένων στους Αλευρόμυλους Δυτ. Μακεδονίας: Με περίπου 50 ψηφίσαντες, ανύπαρκτο σωματείο.
  1. Σωματείο Ζαχαροπλαστικής Δυτ. Μακεδονίας: Με περίπου 200 ψηφίσαντες, καμία παρουσία, ανύπαρκτο και μάλιστα Δυτικής Μακεδονίας που όσους ρωτήσαμε στον κλάδο σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα κανένας δεν το ήξερε.
  1. Σωματείο Χειριστών Βορείου Συστήματος ΔΕΗ: Με περίπου 500 ψηφίσαντες, ανύπαρκτο σωματείο με μόνο σκοπό την αναπαραγωγή μελών από το τακτικό προσωπικό που ψήφισαν και σε άλλα σωματεία.
  1. Σωματείο Εργαζομένων «Η Προοπτική»: Με περίπου 500 ψηφίσαντες, παράρτημα του αντίστοιχου σωματείου με έδρα την Καστοριά, έκανε εκλογή μόνο το παράρτημα που είναι στην Πτολεμαΐδα και όχι για Κεντρική Διοίκηση που φέρεται να μην έχει κάνει εκλογή από το 2013.
  1. Σωματείο Ηλεκτροοξυγονοσυγκολλυτών «Η Αναγέννηση»: Με περίπου 600 ψηφίσαντες, ανύπαρκτο σωματείο παραγωγής συνέδρων.
  1. Σωματείο Εργατών και Εργατοτεχνιτών στο Μέταλλο Δυτ. Μακεδονίας: Με περίπου 550 ψηφίσαντες, ανύπαρκτο σωματείο παραγωγής συνέδρων.
  1. Ενεργειακό Συνδικάτο Χειριστών ΛΚΔΜ – ΔΕΗ ΑΕ Αμυνταίου: Με περίπου 250 ψηφίσαντες, άγνωστο σωματείο.
  Αν εξαιρέσουμε τα σωματεία που πρέπει να νομιμοποιηθούν και με βάση τα λεγόμενά τους στην περιοχή της Εορδαίας έχουμε 1.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους, 1.600 χειριστές, 1.500 εργαζόμενους στο Μέταλλο εκ των οποίων οι περισσότεροι από αυτούς να έχουν ξαναψηφίσει και σε άλλα σωματεία του τακτικού προσωπικού της ΔΕΗ.
  ***
  Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας: Τα αποτελέσματα του 27ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου

  Την Δευτέρα και την Τρίτη  20 & 21 Μαρτίου έλαβαν μέρος οι εργασίες του 27ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Ε.Κ.Π.

  Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος 22 Σωματεία και  συμμετείχαν 142 σύνεδροι.

  Κάθε ψηφοδέλτιο έλαβε:
  ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ
  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
  ΈδρεςΔ.Σ.
  ΈδρεςΕξ.Επ.
  ΈδρεςΓ.Σ.Ε.Ε
  ΠΑΣΚΕ Σ
  99
  11
  4
  5
  ΔΑΚΕ  E.K.  ΠΤΟΛ/ΔΑΣ.  
  16
  2
  1
  1
  Εργατική Δύναμη Χειριστών
  10
  1
  0
  0
  Αγωνιστική Συνεργασία
  11
  1
  0
  0
  Μ.Ε.Τ.Α.
  5
  0
  0
  0
  Η διαδικασία κίνησε ομαλά και τις επόμενες ημέρες ο πλειοψηφών εκλεγμένος σύμβουλος, Τσιλφίδης Αναστάσιος θα καλέσει τους εκλεγμένους προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

  Από το Γραφείο Τύπου του
  Εργατικού Κέντρου Πτολ/δας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αγωνιστική Συνεργασία Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας: Νόθο το 27ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του ΕΚΠ - Κατέθεσε ένσταση για τα σωματεία «φαντάσματα» - Τα αποτελέσματα Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top