• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 10 Μαΐου 2016

    «Μένουμε Ευρώπη» (!;), Θλιβερή διαπίστωση της Die Welt: «Χώρα ηττημένων» η Ελλάδα

    Πηγή: tribune.gr

    «Χώρα των ηττημένων» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt την Ελλάδα, τονίζοντας ότι για να λάβει κι άλλα χρήματα θα πρέπει να κάνει οικονομία και μεταρρυθμίσεις.

    Η γερμανική εφημερίδα εκφράζει επιφυλάξεις για το αν η Αθήνα θα καταφέρει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της και προσθέτει πως αυτό δεν είναι καλό για την «Χώρα των Ηττημένων» και των πιστωτών της.

    «Μετά από 7 χρόνια κρίσης, μεταρρυθμίσεων και λιτότητας, η ανάκαμψη ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα» αναφέρεται στο δημοσίευμα και προστίθεται ότι η χώρα έχει παραλύσει από τις απεργίες των συνδικάτων που αντιδρούν στην φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση χαρακτηρίζοντας την «ταφόπλακα» για τους εργαζόμενους»

    «Αν ο πρωθυπουργός Τσίπρας θα καταφέρει να επιβιώσει σε αυτήν την πολιτική της λιτότητας είναι ένα ερώτημα που δεν απασχολεί μόνον του Έλληνες αλλά και τους δανειστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τον άνθρωπο που σήμερα διαπραγματεύονται μαζί του».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Μένουμε Ευρώπη» (!;), Θλιβερή διαπίστωση της Die Welt: «Χώρα ηττημένων» η Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top