• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

    ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ: Μαζική και δυναμική πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ενάντια σε Ασφαλιστικό - Φορολογικό

    Φωτό από τη μαζική πικετοφορία στην Αθήνα
    Πηγή: 902.gr

    Μαζική και δυναμική πικετοφορία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που επιχειρεί να περάσει αιφνιδιαστικά το Σαββατοκύριακο στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πραγματοποίησαν από τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μάη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της  Α' Αθήνας - Γαλατσίου και ΑΕΙ - ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ.

    Η πικετοφορία ξεκίνησε από την Ομόνοια και διέσχισε τους κεντρικούς - εμπορικούς δρόμους της Αθήνας όπως την οδό Αθηνάς - Ερμού κ.λπ. Στο πανό της Οργάνωσης Α' Αθήνας ΚΚΕ και ΚΝΕ έγραφε «Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο», ενώ στο πανό της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ «Ξεσηκωμός. Πάρτε πίσω τα μέτρα που τσακίζουν το λαό».

    Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα είναι: «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά». «Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο». Και «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ, επίθεση και πάλη».

    Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ντουντούκες καλούσαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας στις 6 και 7 Μάη και παράλληλα ενημέρωναν τον κόσμο για τη μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ: Μαζική και δυναμική πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ενάντια σε Ασφαλιστικό - Φορολογικό Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top