• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

    Όλοι στη 48-ωρη Γενική Πανεργατική Απεργία Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μάη - Στους δρόμους για ασφαλιστικό-φορολογικό


    Με διαδικασία εξπρές - για άλλη μια φορά, όπως όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις- η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ψηφίσει το ασφαλιστικό έκτρωμα μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μάη.

    Η άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης να ψηφίσει όλα τα μέτρα (ασφαλιστικό και φορολογικό) και τη συμφωνία της με την τρόικα μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάνω στις εκδηλώσεις της εργατικής πρωτομαγιάς μάλιστα, δείχνει το βάθος της αντιλαϊκής της πολιτικής: όλα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όλα στους δανειστές ΕΕ και ΔΝΤ! Οι εργαζόμενοι πρέπει να μπουν μαζικά σε θέσεις μάχης, δεν υπάρχει άλλη λύση από τη σύγκρουση για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας!

    Η σημερινή Συνέλευση Αγώνα των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και συλλογικοτήτων (στις 6.00 μ.μ. στο ΤΕΕ-Νίκης 4 Σύνταγμα) αποκτά χαρακτήρα μάχιμης σύσκεψης των ταξικών δυνάμεων, για να σχεδιαστεί η άμεση απάντηση των εργαζόμενων στην κλιμάκωση της επίθεσης.

    Ήδη, η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων καλεί σε συμμετοχή στα απεργιακά μπλόκα και συγκεντρώσεις στο εμπόριο την Κυριακή 8 Μάη, στις 10.00 π.μ. στην αρχή της Ερμού-Σύνταγμα, ενώ καλεί και σε Εργατική Συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά 2016, στις 12.00 το μεσημέρι στα Χαυτεία-Ομόνοια.

    Επίσης σχεδιάζονται μαζικές εξορμήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε γειτονιές και δήμους σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Απαιτείται άμεση απεργιακή απάντηση και κλιμάκωση της πάλης τώρα!

    ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν (με 2-μηνη καθυστέρηση...) την 48-ωρη απεργία για Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μάη.

    Χρειάζεται να σχεδιαστεί η κλιμάκωση και μαχητική συνέχεια του αγώνα αμέσως μετά την 48-ωρη Πανεργατική Γενική Απεργία, ώστε να μη μείνει ο αγώνας στην διαμαρτυρία!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Όλοι στη 48-ωρη Γενική Πανεργατική Απεργία Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μάη - Στους δρόμους για ασφαλιστικό-φορολογικό Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top