• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - «Δεν μπορούν να τιμωρούν τους πολύτεκνους γιατί έκαναν πολλά παιδιά»

    Σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας με δυναμική, εξελίχθηκε η ενημερωτική συνάντηση των μελών του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων με τρία παιδιά της Εορδαίας, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.
     
    Άκρως απαραίτητη χαρακτήρισε την συγκέντρωση αυτή η πρόεδρος του Συλλόγου Αγγέλα Βουνοτρυπίδου, προκειμένου να ενημερωθούν οι τρίτεκνοι για τις νέες εξελίξεις, που αφορούν τα πρόσφατα σκληρά φορολογικά μέτρα, τους δικαιούχους των νέων επιδομάτων στήριξης τέκνων, το πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2013, το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ και τις μεταγραφές φοιτητών.
     
    Αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των ομιλητών και μελών του Συλλόγου, ενώ δόθηκαν οι ανάλογες διευκρινήσεις σε θέματα που τους απασχολούν.
     
    «Δεν μπορούν να τιμωρούν τις πολύτεκνες οικογένειες γιατί έχουν πολλά παιδιά» υπογράμμισε η κ. Βουνοτρυπίδου καλώντας του κυβερνώντες να σταματήσουν το σφαγιασμό και να δώσουν κίνητρα στα νέα ζευγάρια της χώρας να αποκτήσουν παιδιά.
     
    Σε ερώτηση του ‘’Π’’ για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, η πρόεδρος των Τριτέκνων Εορδαίας υπογράμμισε ότι : «η αντίσταση και η αντίδραση στα άδικα αυτά μέτρα θα είναι σθεναρή για το καλό της χώρας και των παιδιών μας».

    ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - «Δεν μπορούν να τιμωρούν τους πολύτεκνους γιατί έκαναν πολλά παιδιά» Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top