• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

    ΑΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο 129 - ΑΣΙΓΑΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 

    Η μαύρη κυβερνητική τρόικα του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ προσπαθεί με τερτίπια και ψέματα να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους. 

    Σημαντικοί πυλώνες – στυλοβάτες αυτής της εκστρατείας της η απάτη και το ψεύδος που υλοποιούνται με πρωτοφανή ομοψυχία από τα ΜΜΕ του κεφαλαίου. Όπου δε η αποτελεσματικότητα τους δεν είναι αρκετή και οι εργαζόμενοι, όπως του μετρό,  δεν υποκύπτουν, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις καταστολής, τις διατεταγμένες αποφάσεις δικαστηρίων, την καταπάτηση του αστικού συντάγματος και της αστικής δημοκρατίας, κάθε συλλογικού δικαιώματος όπως αυτό της απεργίας.

    Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν καθαρό ότι όχι μόνο η θέση τους θα χειροτερεύσει και άλλο αλλά και ότι κάθε διαμαρτυρία τους που θα απειλεί να ανατρέψει την εγκληματική αντεργατική πολιτική τους θα συναντήσει τη βία της εξουσίας που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Είναι αυτό σημάδι αδυναμίας της! Δεν τους φοβόμαστε! Καλύτεροι αγώνες, πιο οργανωμένοι, πιο συντονισμένοι, πιο αποφασισμένοι, με βαθύτερο περιεχόμενο είναι το φως που θα εξαλείψει τα σκοτάδια από τις ζωές μας που πάνε να επιβάλουν. Με ένα παρατεταμένο κοινωνικό «αντάρτικο» διαρκείας ως την εκδίωξη τους, από όλους, με όλους, για όλους τους εργαζομένους.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Νο 129 - ΑΣΙΓΑΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top