• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

    Πάνω από 300.000 χρωστά ο ΕΟΠΥΥ στους φυσικοθεραπευτές της Δυτικής Μακεδονίας

    Πάνω απο 300.000 ευρώ χρωστά ο ΕΟΠΥΥ στους φυσικοθεραπευτές της Δυτικής Μακεδονίας από το 2011 μέχρι και σήμερα, χωρίς να φαίνεται ότι έχει πρόθεση να τους δώσει μέρος από τα χρεωστούμενα.Οι φυσικοθεραπευτές πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες έξω από τα κατά τόπους γραφεία του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αθανάσιο Ματιάκη «ο κλάδος διαμαρτύρεται για την κακή συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ και τα χρονίζοντα προβλήματα που υπάρχουν». 

    Τα μέλη του πανελληνίου συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των φυσικοθεραπευτών της περιοχής, θα προβούν σε αναστολή των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. Αυτό που ζητούν είναι η ρύθμιση των χρεών που έχουν προκύψει, αλλά και αποπληρωμή των όσων τους χρωστά ο ΕΟΠΥΥ. Τονίζουν δε ότι αν δεν εξοφληθούν θα διεκδικήσουν δικαστικά τα χρήματά τους.

    Σωκράτης Μουτίδης-www.kozani.tv
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πάνω από 300.000 χρωστά ο ΕΟΠΥΥ στους φυσικοθεραπευτές της Δυτικής Μακεδονίας Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top