• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

    Ν. Κουρκούτας, περιφερειακός σύμβουλος Χρυσής Αυγής: «Ψηφίζω αυτό το ψήφισμα [δήλωση Ν. Φίλη] και αν αυτό το ψήφισμα με εκφράζει σαν φασίστα, ε είμαι φασίστας τότε»

    Το προεδρείο και το περιφερειακό  συμβούλιο παρακολουθούν σιωπηλά και επί πεντάλεπτο το εθνικιστικό - φασιστικό παραλήρημα του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής και περιφερειακοί σύμβουλοι αντιδρούν μετά την δήλωσή του «…ε είμαι φασίστας τότε»
    ***
    Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ από τον περιφερειακό σύμβουλο, της Χρυσής Αυγής, Νίκο Κουρκούτα

    Ξέσπασαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αριστεράς

    Πρωτοφανής ένταση και χαρακτηρισμοί σημειώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Ν. Κουρκούτα, περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την έκδοση ψηφίσματος κατά των δηλώσεων του Νίκου Φιλη. Ο κ. Κουρκούτας επικαλούμενος  άρθρο του Ριζοσπάστη το 1935, που αναφερόταν στη μικρασιατική εκστρατεία, κατηγόρησε την Αριστερά για εσχάτη προδοσία, αντιπαράβαλλοντάς το και με τις πρόσφατες επίμαχες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη. Χαρακτήρισε το ψήφισμα, που πρότεινε η παράταξη του Γ. Δακή, πολύ “φτωχό” στις εκφράσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσει ακόμη και τον τυφεκισμό του”. Δείτε τι ακολούθησε:

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ KOZAN.GR

    ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ με τις εντάσεις 

    ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ – ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 5 ΛΕΠΤΟ 

    Πηγή: kozan.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ν. Κουρκούτας, περιφερειακός σύμβουλος Χρυσής Αυγής: «Ψηφίζω αυτό το ψήφισμα [δήλωση Ν. Φίλη] και αν αυτό το ψήφισμα με εκφράζει σαν φασίστα, ε είμαι φασίστας τότε» Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top