• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

    Η Πρωτοβουλία Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης για την απεργία στις 12/11/2015

    Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει και δεν θα μείνουμε αδρανείς στην επερχόμενη γενοκτονική επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

    Όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Πέμπτη 12/11/2015 και ώρα 11.00 πμ στο ρολόι, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

    Να οργανωθούμε, να οργανώσουμε την πάλη μας και να πούμε ένα αποφασιστικό:

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

    Με το νέο ασφαλιστικό κατεδαφίζουν ότι έχει απομείνει από το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Προωθούν την πλήρη κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και την ανταποδοτική λειτουργία της. Ο καθένας μόνος του θα πληρώνει για την ασφάλισή του.

    Το σχέδιό τους για το νέο ασφαλιστικό απαλλάσσει το κράτος από την ευθύνη που έχει, εξασφαλίζοντας μόνο μια «εθνική σύνταξη» των 200 ευρώ, οδηγώντας σε συντάξεις πείνας. Απαλλάσσει το κεφάλαιο από την συνεισφορά του. Με τα 40 χρόνια δουλειάς αυξάνονται τα όρια σύνταξης και πέρα από τα 67, οδηγώντας τους εργαζόμενους σε δουλειά μέχρι τον τάφο και την νεολαία στην μόνιμη ανεργία.

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
    ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΟΧΙ»!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Πρωτοβουλία Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης για την απεργία στις 12/11/2015 Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top