• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

  ΚΟΖΑΝΗ: Τα τοπικά ΜΜΕ για το «Μπλόκο» στη ΝΑΤΟική δύναμη από Αλβανία που συμμετέχει στην άσκηση «Noble Jump»

  Μπλόκο σε στρατιωτική νατοϊκή φάλαγγα στα διόδια Πολυμύλου (φωτογραφίες)

  Πηγή: kozani.tv

  Αποκλεισμένοι από στελέχη του ΚΚΕ, από περιοχές Κοζάνης, Βέροιας και Θεσσαλονίκης είναι εδώ και ώρα στρατιωτική νατοϊκή φάλαγγα που μεταφέρει οπλισμό.

  Στο σημείο βρίσκονται βουλευτές του ΚΚΕ από την Βόρεια Ελλάδα και ο Ευρωβουλευτής Ζαριανόπουλος.

  Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο.
  ***
  Φωτογραφίες του www.kozani.tv από το Μπλόκο στην νατοϊκή φάλαγγα στον Πολύμυλο

  Πηγή: kozani.tv

  Σε εξέλιξη είναι ο αποκλεισμός του ΚΚΕ στην νατοϊκή φάλαγγα.

  Η διέλευση επιτρέπεται κανονικά για τα ΙΧ, όχι όμως για τα στρατιωτικά οχήματα.

  Οι συγκεντρωμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν στο χώρο και να μην επιστρέψουν την διέλευση της φάλαγγας, παρά του ότι η εισαγγελέας τους ενημέρωσε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν.

  Δείτε τις φωτογραφίες του www.kozani.tv:

  Αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο σε λίγο στο www.kozani.tv

  Ρεπορτάζ: Σωκράτης Μουτίδης - www.kozani.tv
  ***
  «Φραγμό» στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη από την Αλβανία έβαλαν δυνάμεις του ΚΚΕ στα διόδια Πολυμύλου

  «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ Ι.Χ.

  – «NATO killers go home»

  Πηγή: prlogos.gr

  «Μπλόκο» στα διόδια Πολυμύλου  έχουν βάλει εδώ και κάποια ώρα δυνάμεις του ΠΑΜΕ από Κοζάνη και Βέροια, «μπλοκάροντας» με δυνάμεις του κομβόι του αλβανικού στρατού που συμμετέχει  σε νατοϊκή άσκηση στη Ρουμανία.
   

  Οι δυνάμεις του ΚΚΕ είχαν την πληροφορία για διέλευση του κομβόι από την περιοχή μας και για το λόγο αυτό έχουν στήσει μπλόκο στην περιοχή, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση μόνο σε άλλα οχήματα και οδηγούς. Η ΝΑΤΟϊκή δύναμη από την Αλβανία παραμένει «μπλοκαρισμένη» και όπως μεταφέρουν μέλη του ΚΚΕ μιλώντας στον «Π.Λ.» είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στα διόδια για όσο χρειαστεί. Στο σημείο παραμένει και αστυνομία

  Πρόκειται για την ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» στη Ρουμανία. Τα μέλη του ΚΚΕ στήνοντας ανθρώπινη αλυσίδα έχουν μπλοκάρει με την παρουσία τους τη διέλευση σε 20 οχήματα και 2 λεωφορεία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία, απαιτώντας να γυρίσουν στο αλβανικό έδαφος. Η αυτοκινητοπομπή έχει ακινητοποιηθεί λίγο πριν τα διόδια. Συνθήματα όπως «Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών», «NATO killers go home», «οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», δονούν την ατμόσφαιρα, όπως μεταφέρει το 902. Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.

  Β.Σ.
  ***
  Παράσταση διαμαρτυρίας – μπλόκο, από μέλη του ΚΚΕ, στα διόδια Πολυμύλου, κατά των ΝΑΤΟικών δυνάμεων, που διέρχονται από το εσωτερικό της χώρας, συμμετέχοντας στην άσκηση Νοble Jump (Φωτογραφίες)
  Πηγή: kozan.gr

  Παράσταση διαμαρτυρίας, στα διόδια Πολυμύλου, πραγματοποιούν από 14:30, μέχρι κι αυτή την ώρα (15:10), μέλη του ΚΚΕ, από την Π.Ε. Κοζάνης, κατά των ΝΑΤΟικών δυνάμεων, που διέρχονται από το εσωτερικό της χώρας, συμμετέχοντας στην άσκηση Νοble Jump. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε στρατιωτικές δυνάμεις της Αλβανίας, που συμμετέχουν στην άσκηση και παραμένουν ακινητοποιημένες, λόγω της κινητοποίησης. Τα μέλη του ΚΚΕ ζητούν να μην χρησιμοποιείται το ελληνικό έδαφος στην άσκηση, χαρακτηρίζοντας το ΝΑΤΟ δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών, δεν αναγνωρίζει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα. Η ιστορία του είναι γεμάτη πολέμους, χούντες και τρομοκρατία των λαών. Επίσης σύμφωνα με το ΚΚΕ, το ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας για τη χώρα μας όπως αναφέρουν οι κάθε είδους κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως πρόσημου. Το βλέπουμε από την κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, από τις τωρινές εξελίξεις στην ΠΓΔΜ. Οι συνεχείς και αυξημένες παραβιάσεις που καταγράφονται στο Αιγαίο, έχουν την πλήρη κάλυψη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
  ***
  Συμβαίνει τώρα-Μέλη του KKE έκλεισαν τα διόδια Πολυμύλου και δεν αφήνουν στρατιωτικές δυνάμεις της…Αλβανίας να προχωρήσουν για άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία!
  Πηγή: Κοzanimedia

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia αυτή την ώρα περίπου 100 μέλη του KKE έκλεισαν τα διόδια Πολυμύλου και δεν αφήνουν στρατιωτικές δυνάμεις της…Αλβανίας να προχωρήσουν για άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία!

  Mεταξύ αυτών είναι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Α. Βαδαρλής και ο ευρωβουλευτής Σωτήρης Ζαργιανόπουλος.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στην άσκηση θα συμμετάσχουν περίπου 4.000 στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) από 10 κράτη μέλη της συμμαχίας (Αλβανία, Βουλγαρία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Λεττονία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία).

  Ειδικότερα, οι μονάδες των ΕΔ της Αλβανίας (149 στελέχη και 19 τροχοφόρα οχήματα) κινούνται επί δρομολογίου Κρυσταλλοπηγής-Προμαχώνα, ενώ οι δυνάμεις των ΕΔ του Ηνωμένου Βασιλείου (274 στελέχη, 232 τροχοφόρα και 9 ερπυστριοφόρα οχήματα) και της Ισπανίας (227 στελέχη και 105 τροχοφόρα οχήματα) επί δρομολογίου Αλεξανδρουπόλεως- Ορμενίου.
  ***
  Κοζάνη: «Μπλόκο» ΚΚΕ σε Νατοϊκή Δύναμη

  Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης
  Πηγή: ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

  Σε συμβολικό αποκλεισμό της διέλευσης στρατιωτικών δυνάμεων που συμμετέχουν σε Νατοϊκή άσκηση προχώρησαν στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης, πριν από λίγη ώρα μέλη του ΚΚΕ.

  Ο αποκλεισμός, που ξεκίνησε στις 2:15 μετά το μεσημέρι και συνεχίζεται και αυτή την ώρα (3:45 μ.μ.) αφορά μόνο τη «φάλαγγα» 20 οχημάτων και 2 λεωφορείων της ΝΑΤΟϊκής δύναμης από την Αλβανία και η οποία έχει ως προορισμό τη Ρουμανία.

  Στην κινητοποίηση παραβρίσκονται μεταξύ των άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.

  Μάλιστα όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, με πρώτο τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα με ερώτηση τους που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, ζήτησαν μην χρησιμοποιηθεί ελληνικό έδαφος, ούτε να συμμετάσχουν ελληνικά στρατεύματα, στη Νατοϊκή άσκηση Νοble Jump.

  Επίσης καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί, όπως υποστηρίζουν, «βαδίζουν στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων» και στο όνομα του δόγματος της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης, προσφέρει το ελληνικό έδαφος, στρατόπεδα της χώρας και πολύμορφες διευκολύνσεις στο «φονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ».

  Από το μπλόκο αυτό δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην κίνηση των υπολοίπων οχημάτων, που χρησιμοποιούν κανονικά την Εγνατία Οδό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΚΟΖΑΝΗ: Τα τοπικά ΜΜΕ για το «Μπλόκο» στη ΝΑΤΟική δύναμη από Αλβανία που συμμετέχει στην άσκηση «Noble Jump» Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top