• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

  Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια σε ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις που συμμετέχουν στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση Noble Jump

  Πηγή: kozani.tv

  Μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν αυτή την ώρα κινητοποίηση στα διόδια του Πολυμύλου, στο Νομό Κοζάνης, μπλοκάροντας Αλβανική ΝΑΤΟϊκή δύναμη, αποτελούμενη από 20 οχήματα και δύο λεωφορεία, η οποία εισήλθε στην Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στις συνολικές δυνάμεις, που θα πάρουν μέρος στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» στη Ρουμανία.

  Η ΝΑΤΟϊκή άσκηση στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, στόχο έχει τη δημιουργία δύναμης ικανής να επέμβει όπου κριθεί αναγκαίο, δηλαδή σε βάρος των λαών. Για την υλοποίησή της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέχει κάθε είδους διευκολύνσεις και υπηρεσίες στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις, που διέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, ακόμα και με τη συνδρομή Ελλήνων φαντάρων, παιδιών του λαού.

  Ο λαός μας να παλέψει για να φύγει η χώρα από το ΝΑΤΟ, να απεμπλακεί από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις, να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα από αποστολές εκτός συνόρων. Να απαιτήσει «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

  ΑΘΗΝΑ 2/6/2017                             
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια σε ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις που συμμετέχουν στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση Noble Jump Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top