• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

    Και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός στον απεργοσπαστικό μηχανισμό στο Δήμο Κοζάνης. Κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών χθες και σήμερα στην Κοζάνη – Ερωτηματικά για τη συνέχεια

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ(;) Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ(;) ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    – Στο συλλαλητήριο της Αθήνας βρέθηκαν την Πέμπτη εργαζόμενοι στην καθαριότητα από την Κοζάνη
    Πηγή: prlogos.gr

    Μετέωρη παραμένει η αποκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη της Κοζάνης και σε όλο το δήμο, μετά τη σκληρή στάση που κρατάει η ΠΟΕ ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων. Παρά την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά, με καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και αποφάσεις για να μην μαζεύονται τα απορρίμματα, στον δήμο της Κοζάνης τόσο σήμερα Παρασκευή όσο και την Πέμπτη έγινε κανονικά η αποκομιδή.

    Μιλώντας στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης Γιώργος Χριστοφορίδης, διαβεβαίωσε πως σε κάθε περίπτωση πρόβλημα υγείας δεν θα υπάρξει για τους πολίτες. Σημείωσε, δε, πως και τις προηγούμενες ημέρες όταν χρειαζόταν τα σκουπίδια μαζεύονταν (π.χ. στις λαϊκές αγορές κ.α.).

    Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής έγινε η συνάντηση των δημοτικών υπαλλήλων με τους αρμόδιους αντιδημάρχους της Κοζάνης για το τι μέλλει γενέσθαι. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη γενική συνέλευση ακολούθησε στο αμαξοστάσιο του Δήμου, κάνουν λόγω για κανονική αποκομιδή απορριμμάτων τη Δευτέρα και νέα γενική συνέλευση για τα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων.

    Εντωμεταξύ, στο συλλαλητήριο της Αθήνας βρέθηκαν την Πέμπτη εργαζόμενοι στην καθαριότητα από την Κοζάνη, ζητώντας να βρεθεί λύση στο θέμα των παρατασιούχων. Συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση και στην πορεία που έγινε, κρατώντας πανό, φορώντας τα σχετικά γιλέκα και φωνάζοντας συνθήματα.

    Β.Σ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός στον απεργοσπαστικό μηχανισμό στο Δήμο Κοζάνης. Κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών χθες και σήμερα στην Κοζάνη – Ερωτηματικά για τη συνέχεια Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top