• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

    Εγκρίθηκαν οι Θέσεις της ΠΕ και προκηρύχθηκε το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση


    Ανακοίνωση της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

    Συνεδρίασε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 η Πολιτική Επιτροπή του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση με θέμα την προετοιμασία του 4ου Συνεδρίου της οργάνωσης.

    Όπως αποφασίστηκε από την Π.Ε., το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Δεκέμβρη 2017 στην Αθήνα. Το 4ο Συνέδριο φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα αποφασιστικό βήμα εμπρός και σημαντικό σταθμό στη διαδικασία για το πρόγραμμα και κόμμα της κομμουνιστικής απελευθέρωσης, στην επεξεργασία κομμουνιστικής στρατηγικής απάντησης και αντικαπιταλιστικής επαναστατικής τακτικής στις σημερινές συνθήκες, αλλά και έμπρακτης συμβολής στην αναγκαία αντεπίθεση και ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

    Στη συνεδρίαση της Π.Ε. εγκρίθηκε το κείμενο των Θέσεων της Πολιτικής Επιτροπής για το 4ο Συνέδριο, το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες και θα κυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση.

    Η Π.Ε. θα οργανώσει τον εσωοργανωτικό και δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο, με γνώμονα τον πιο ευρύ διάλογο και κατάθεση απόψεων, τόσο μέσα από τις γραμμές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, όσο και ευρύτερα μεταξύ των αγωνιστών που εμπνέονται από τους στόχους συγκρότησης ενός νέου κομμουνιστικού προγράμματος και κόμματος, μιας ισχυρής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και ενός νέου εργατικού κινήματος. Στα πλαίσια αυτά θα συγκροτηθεί άμεσα η Επιτροπή Προσυνεδριακού διαλόγου, η οποία θα ανακοινώσει τους τρόπους και τη διαδικασία του διαλόγου μέχρι το Συνέδριο.

    Στην πορεία προς το 4ο Συνέδριο αποφασίστηκε επίσης η διοργάνωση πολιτικής – θεωρητικής διημερίδας με θέμα τις εξελίξεις και την ανάλυση του ελληνικού καπιταλισμού, στις αρχές Οκτωβρίου 2017.

    Η Πολιτική Επιτροπή του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

    Αθήνα, 25 Ιούνη 2017
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Εγκρίθηκαν οι Θέσεις της ΠΕ και προκηρύχθηκε το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top