• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

  Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Σάββατο 24 Ιούνη, Διήμερο βαλκανικής αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη

  Πηγή: kozani.tv

  Διήμερο βαλκανικής αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης συνδικάτων

  Καλούμε τους εμποροϋπάλληλους στην πανελλαδική αντινατοική κινητοποίηση Σάββατο 24 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη

  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο εμπόριο,

  To Σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης  σου απευθύνει  κάλεσμα συμμετοχής στη μεγάλη διαδήλωση έξω από το Νατοϊκό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης στις 24 Ιούνη Πλ. Αριστοτέλους 1.00μ.μ, στα πλαίσια της Βαλκανικής αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης των συνδικάτων.

  Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Ρωσίας με κυβερνήσεις χωρών στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο, στην Ουκρανία, στη Β. Αφρική, στη Μέση ανατολή,  με στόχο το μοίρασμα των πετρελαίων και των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και αγωγών, ανάβει φωτιές παντού, οξύνει τη διαπάλη με προτάσεις αλλαγής συνόρων, καλλιεργεί εθνικιστικές και θρησκευτικές έχθρες ανάμεσα στους λαούς..

  Το ΝΑΤΟ που είναι δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών, δεν αναγνωρίζει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα έχει καλεστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αλωνίζει το Αιγαίο διασφαλίζοντας δήθεν σταθερότητα και ασφάλεια.

  Αυτό το ΝΑΤΟ ¨επιδοτείται ¨ από την Ελληνική κυβέρνηση κάθε χρόνο με 4 δις ευρώ περίπου το 2% του ΑΕΠ όσο ακριβώς είναι οι αιματηρές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά δικαιώματα και επιδόματα ανεργίας που συμφώνησε η κυβέρνηση με ΕΕ και ΔΝΤ.

  Παράλληλα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμμετέχει σε 13 ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο, δίνει βάσεις, γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών, ενισχύει τη στρατιωτική συμμαχία της με το Ισραήλ και την Αίγυπτο μπλέκοντας τη χώρα και το λαό μας σε επικίνδυνα παιχνίδια.

  Από τη Σούδα φεύγουν οι πύραυλοι που βομβαρδίζουν τις άλλες χώρες, η Σούδα ήταν το ορμητήριο για τους πυραύλους ¨τόμαχοκ¨ που σφυροκόπησαν τη Συρία και το Νατοϊκό στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη αποτελεί κέντρο ταχείας αντιδράσεως του ΝΑΤΟ.

  Δε θα ματώσουμε για τα κέρδη τους, δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια τους!

  Εμείς δεν πολεμάμε στου ΝΑΤΟ τα σφαγεία!

  Αγωνιζόμαστε και διαδηλώνουμε έξω από το Νατοϊκό στρατηγείο για:
  • Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Καμία εμπλοκή στα σφαγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.  Άμεση απεμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από όλες τις επιχειρήσεις, έξω από τα σύνορα.
  • Να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
  • Καμιά συμμετοχή σε στρατιωτικοπολιτική συμμαχία των καπιταλιστών.
  • Πάλη ενάντια στην αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα κατοχυρώνουν.
  • Πάλη ενάντια στην περιστολή συνδικαλιστικών και άλλων ελευθεριών.
  • Λέμε όχι στις πολεμικές δαπάνες των ΝΑΤΟικών πολεμικών σχεδιασμών. Διεκδικούμε δαπάνες για κάλυψη των αναγκών της εργατικής, λαϊκής οικογένειας.
  • Αγώνας ενάντια στον εθνικισμό, το ρατσισμό, το σωβινισμό.
  • Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, στους μετανάστες, αλληλεγγύη σε όλους τους λαούς.

  Δηλώνουμε συμμετοχή στα τηλέφωνα του σωματείου μας.

  Το αγωνιστικό ραντεβού μας για αναχώρηση με πούλμαν για Θεσσαλονίκη είναι Σάββατο 24 Ιούνη ώρα 10 το πρωί από τη Κεντρική Πλατεία Κοζάνης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Σάββατο 24 Ιούνη, Διήμερο βαλκανικής αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής δράσης συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top