• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 23 Μαΐου 2017

    Καταστροφή άνευ προηγουμένου στους Πύργους! Το χαλάζι ξερίζωσε δέντρα και κατέστρεψε τα αντιχαλαζικά δίχτυα (φωτογραφίες - video)

    Πηγή: kozani.tv

    Εικόνες βιβλικής καταστροφής στους Πύργους Εορδαίας μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή το μεσημέρι της Τρίτης.

    Η δυνατή χαλαζόπτωση κατέστρεψε τα συστήματα αντιχαλαζικής προστασίας στα κτήματα με αποτέλεσμα να διαλυθούν από το βάρος και τη δύναμη του χαλαζιού και να αφήσουν την παραγωγή μήλων και κερασιών απροστάτευτη.

    Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του Γιάννη Τσαϊδη η καταστροφή είναι πρωτοφανής.
    ***
    "Βιβλική καταστροφή" στους Πύργους από το χαλάζι! Καταστράφηκε στο 100% η παραγωγή μήλων και κερασιών. Γκρεμίστηκαν τα αντιχαλαζικά δίχτυα (video)

    Πηγή: kozani.tv

    Πρωτοφανής για τα δεδομένα της περιοχής είναι η καταστροφή από την σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το μεσημέρι της Τρίτης και την περιοχή των Πύργων στην Εορδαία. Το χαλάζι έπεφτε ασταμάτητα για περίπου 20 λεπτά με αποτέλεσμα να καταστρέψει το 100% της παραγωγής μήλων και κερασιών, να γκρεμίσει τα δίχτυα της αντιχαλαζικής προστασίας, να ξεριζώσει δέντρα και να προκαλέσει ζημιές ακόμη και μέσα στο χωριό.

    Δείτε στο βίντεο του www.kozani.tv τι λέει για την καταστροφή ο Πρόεδρος των Πύργων Δημήτρης Σαμπακίδης.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Καταστροφή άνευ προηγουμένου στους Πύργους! Το χαλάζι ξερίζωσε δέντρα και κατέστρεψε τα αντιχαλαζικά δίχτυα (φωτογραφίες - video) Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top