• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Θ. Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού του ΚΚΕ (Video)


     e-kozani: Δεν γνωρίζω ποιος - ποιοι είναι το/τα "παλληκάρια" -στο video- που απωθούν το θύμα, Αλεξάνδρα Μπαλού, την ώρα που ο θρασύδειλος ΦΑΣΙΣΤΑΣ περιφέρεται προκλητικά ανενόχλητος... Οι λοιποί απλώς θεατές...
    Πηγή: topontiki.gr

    Ο περιφερειακός σύμβουλος, Θάνος Τζήμερος, έσκισε αφίσες που βρίσκονταν στην αίθουσα και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, σύμφωνα με αναρτήσεις του αντιπεριφερειάρχη και πρώην δημοσιογράφου, Γιώργου Καραμέρου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

    Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια του περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά από την βιαιοπραγία.


    Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

    Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τζήμερος είναι επικίνδυνος

    Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών.


    «Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου" τονίζει η κ. Δούρου και προσθέτει: "Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Θ. Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού του ΚΚΕ (Video) Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top