• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 20 Μαΐου 2017

    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Καταγγέλλουν την πρόσκληση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση

    Πηγή: rizospastis.gr

    Οι Κομματικές Οργανώσεις Καστοριάς και Σιάτιστας του ΚΚΕ καταγγέλλουν την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και την Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Μακεδονίας, ότι νομιμοποιούν και αβαντάρουν τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, με αφορμή την πρόσφατη πρόσκληση που απηύθυναν στο ναζιστικό μόρφωμα για τη συμμετοχή του σε διήμερο συνέδριο που διοργάνωσαν στη Σιάτιστα και στην Καστοριά με θέμα «η τέχνη της γούνας χτες, σήμερα, αύριο - ιστορία και πολιτισμός».

    Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή της παρουσίας των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο συνέδριο, την καταδίκασε και ζήτησε την αποχώρησή τους, κατήγγειλε τη λογική των ίσων αποστάσεων των διοργανωτών και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, αποχωρώντας από το συνέδριο.

    Με ανακοίνωσή τους, οι Κομματικές Οργανώσεις Καστοριάς και Σιάτιστας του ΚΚΕ σημειώνουν:

    «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια των διοργανωτών, που νομιμοποιούν του ναζιστές εγκληματίες και τους δίνουν βήμα για να σκορπίσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο.

    Τεράστιες είναι οι ευθύνες των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτέλεσαν ακροατήριο στην ομιλία των χρυσαυγιτών.

    Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τη νεολαία, να καταδικάσουν τη στάση των διοργανωτών, στάση ανοχής και υπόθαλψης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

    Να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος που ακούνε στο όνομα Χρυσή Αυγή.

    Να δυναμώσουν την πάλη του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στον φασισμό - ναζισμό, στον εθνικισμό και την μήτρα του καπιταλιστικού συστήματος που τους γεννά».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Καταγγέλλουν την πρόσκληση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top