• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

    Ε.Π. Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ: Σάββατο 6 Μάη συνεστίαση, θα παραστεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ - Κυριακή 7 Μάη στο χωριό Πυξός Φλώρινας εκδήλωση προς τιμή των γυναικών μαχητριών του ΔΣΕ


    Πηγή: kozani.tv

    Δηλώσεις της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ για τις εκδηλώσεις του κόμματος κατά το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μάη 2017.

    Το Σάββατο 6 Μάη θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ όπου θα παραστεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Την Κυριακή 7 Μάη στο χωριό Πυξός Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή των γυναικών μαχητριών του ΔΣΕ με αφορμή την επέτειο της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Πανελλαδικής Δημοκρατικής Ένωσης Γυναικών. Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τις γυναίκες του ΔΣΕ και θα ακολουθήσει ομιλία από την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ε.Π. Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ: Σάββατο 6 Μάη συνεστίαση, θα παραστεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ - Κυριακή 7 Μάη στο χωριό Πυξός Φλώρινας εκδήλωση προς τιμή των γυναικών μαχητριών του ΔΣΕ Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top