• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

    ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017: Οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα

    Από την συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα
    Πηγή: 902.gr

    Με σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!» πραγματοποιήθηκαν μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.

    Στην Πτολεμαΐδα
    Η συγκέντρωση έγινε στο «Παλιό Πάρκο» και άνοιξε με χαιρετισμό από την Αντωνία Λαζαρίδου, εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας. Διαβάστηκε η διακήρυξη των συνδικάτων και συνδικαλιστών ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Σταύρο Μωυσιάδη, μέλος του ΔΣ του ΣΕΕΕΝ.
    Πηγή video: kozan.gr
    Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε πορεία έως το μνημείο της εθνική αντίστασης, στον χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων.
    Στην Κοζάνη
    Από την Κοζάνη
    Με συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης το ταξικό εργατικό κίνημα της Κοζάνης ολοκλήρωσε την απεργιακή κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς. Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μίλησαν εκ μέρους της ΟΓΕ η Κατερίνα Ζιάκου από την ομάδα γυναικών Σιάτιστας και την κεντρική ομιλία έκανε ο Νίκος Γεωργακόπουλος, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργατοτεχνιτών κι Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτ. Μακεδονίας. Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού στην γενική απεργία  ενάντια στα νέα αντεργατικά μέτρα κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ.

     
    Πηγή video: kozani.tv
    ***
    Η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά - ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ δεν συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση
    Πηγή: kozani.tv

    Στην κεντρική πλατεία Κοζάνης πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί της 1ης Μάη η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και της ΑΔΕΔΥ.

    Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του www.kozani.tv:
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017: Οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top