• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

    Ιαπωνικό ναυτικό και ομάδα μάχης Carl Vinson σε επίδειξη ισχύος στη “μύτη” της Βόρειας Κορέας

    Το Ιαπωνικό πολεμικό ναυτικό προγραμματίζει κοινή επίδειξη ναυτικής ισχύος με την ομάδα μάχης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson. EPA/ADAW WARZAWA POLAND OUT
    Πηγή: mignatiou.com

    Το ναυτικό της Ιαπωνίας προγραμματίζει κοινή επίδειξη ναυτικής ισχύος με την ομάδα μάχης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson που κατευθύνεται για να λάβει θέσεις στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

    Η ένταση έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα με το ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης να είναι κοντύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά, από το 2006, χρονιά, που η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε την πρώτη πυρηνική δοκιμή της, σύμφωνα με το δημοσίευμα κινεζικής εφημερίδας.

    Η Βόρεια Κορέα θα πρέπει να αναστείλει την υλοποίηση των σχεδίων που έχει αναφορικά με τις πυρηνικές και τις πυραυλικές της δραστηριότητες προκειμένου να “διαφυλάξει την ασφάλειά της” σύμφωνα με κεντρικό σχόλιο της εφημερίδας “The Global Times” που έχει ευρεία απήχηση στην Κίνα και εκδίδεται από το Λαϊκό Κομμουνιστικό Κόμμα, χωρίς ωστόσο να εκφράζει την επίσημη κυβερνητική γραμμή του Πεκίνου.

    12/04/2017 07:28
    ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
    Τόκιο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ιαπωνικό ναυτικό και ομάδα μάχης Carl Vinson σε επίδειξη ισχύος στη “μύτη” της Βόρειας Κορέας Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top