• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

  Παρά τις «διακηρυκτικές» διαφοροποιήσεις… Όλοι Μαζί(;) – Ενωμένοι(;!) στο φαντασμαγορικό σώου «Να αποτρέψουμε το έγκλημα ξεπουλήματος της ΔΕΗ» της Παρασκευής 7/4/2017

  Κοινό μέτωπο κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ. Η σύσκεψη για τον συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής  
  Πηγή: kozani.tv

  Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης η ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Πτολεμαΐδα κατά της πώλησης της ΔΕΗ.

  Στη σύσκεψη, που γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, παραβρίσκονται εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αυτοδιοικητικοί από τη Δυτική Μακεδονία, συνδικαλιστές, φορείς και εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων.

  Δείτε τις φωτογραφίες του kozani.tv:

  Ρεπορτάζ: Σωκράτης Μουτίδης - kozani.tv
  ***
  "Ναι" στο συλλαλητήριο κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ αλλά με διαφορετικές προσεγγίσεις οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αναλυτικό ρεπορτάζ με τις θέσεις των ομιλητών

  Πηγή: kozani.tv

  Περίπου δυο ώρες διήρκεσε η σημερινή ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό του μεγάλου συλλαλητηρίου κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ την ερχόμενη Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην Πτολεμαϊδα.

  Τη σύσκεψη συγκάλεσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αυτοδιοικητικοί από δήμους της περιφέρειας, εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών κλάδων.

  Όλοι δήλωσαν πως θα συμμετέχουν στη μεγάλη κινητοποίηση της Παρασκευής με μια μικρή διαφοροποίηση ως προς το διεκδικητικό πλαίσιο των παρατάξεων "ΕΛΠΙΔΑ" (Ζεμπιλιάδου) και "Συμμαχία των Πολιτών" (Δακής) τις οποίες εκπροσώπησε η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, κατά δήλωσή της, μαζί με τους ανεξάρτητους περιφερειακούς συμβούλους.

  Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του www.kozani.tv με τοποθετήσεις των ομιλητών.
  ***
  Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου του συλλαλητηρίου κατά της πώλησης μονάδων. Ποια είναι τα άλλα μέλη που το απαρτίζουν (Δελτίο Τύπου ΠΔΜ)

  Πηγή: kozani.tv

  «Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά, θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κατά τη σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής.

  Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής 7 Απριλίου και των περαιτέρω ενεργειών, ώστε ο αγώνας της περιοχής να δικαιωθεί, με συνέπεια στην απόφαση και το ψήφισμα του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου που διαμηνύει ότι τα νερά και η ενέργεια δεν πωλούνται, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

  Την πρωτοβουλία της σύσκεψης για τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου που θα έχει και την ευθύνη των περαιτέρω ενεργειών, είχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές, επιμελητήρια, φορείς και εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

  «Η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που δυστυχώς πήραμε κατά πλειοψηφία, χωρίς την ψήφο των παρατάξεων του Γ. Δακή, της Γ. Ζεμπιλιάδου και του Γ. Βήττα. Σήμερα, επιχειρούμε με όλους τους φορείς να συντονίσουμε καλύτερα τις ενέργειές μας, προκειμένου να ανατρέψουμε αυτό που δρομολογείται από τους θεσμούς και αφορά στην πώληση μονάδων της περιοχής μας. Για εμάς οι εντολές που έχουμε πάρει από τους Δυτικομακεδόνες αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα προτάγματά μας. Οι αγώνες μας θα ενισχύσουν τη διαπραγμάτευση και θα στείλουν ένα μήνυμα για το τι σημαίνει ενέργεια και νερά. Σήμερα όλη η Περιφέρεια θα πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και προάσπισης των δημοσίων αγαθών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.  

  Τα μέλη του συντονιστικού οργάνου

  Πρόεδρος:
  Θεόδωρος Καρυπίδης

  Μέλη:
  Φώτης  Κεχαγιάς
  Λευτέρης Ιωαννίδης
  Σάββας Ζαμανίδης
  Παναγιώτης Πλακεντάς
  Στέφανος Μπίρος
  Γιώργος Αδαμίδης
  Μόσχος Μόσχου
  Κώστας Θεοχάρης
  Γιάννης Κιοσσές
  Κώστας Γέρου
  Αναστάσιος Δημάκης
  Παντελής Αργυριάδης
  Γιώργος Χριστοφορίδης

  Όλοι στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Παρά τις «διακηρυκτικές» διαφοροποιήσεις… Όλοι Μαζί(;) – Ενωμένοι(;!) στο φαντασμαγορικό σώου «Να αποτρέψουμε το έγκλημα ξεπουλήματος της ΔΕΗ» της Παρασκευής 7/4/2017 Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top