• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

    Κι άλλο εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ.ΑΕ - Τραυματίστηκε 43χρονος από ανατροπή φορτηγού στο Ορυχείο Μαυροπηγής

    Πηγή: e-ptolemeos.gr

    Άγιο είχε ένας 43χρονος οδηγός εργολαβικού χωματουργικού φορτηγού το οποίο ανατράπηκε σήμερα γύρω στις 10 το πρωί, στο Ορυχείο Βορείου Πεδίου της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ (Ορυχείο Μαυροπηγής), πέφτοντας από ύψος 6 μέτρων την ώρα που πήγε να αδειάσει χώμα από την εξόρυξη σε άλλο σημείο από την απόθεση του ορυχείου.

    Ένα τμήμα της απόθεσης ύψους 6 μέτρων υποχώρησε, με αποτέλεσμα το φορτηγό τύπου “DUMBER” (χαμηλού τονάζ) να “τσουλίσει” και να αναποδογυρίσει.

    Από την ανατροπή έσπασε το παρμπρίζ του φορτηγού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του από τα σπασμένα τζάμια στο κεφάλι.

    Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ορυχείου στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και του έγινε ένα ράμμα στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», η κλινική εικόνα του 43χρονου οδηγού είναι καλή, ωστόσο θα κρατηθεί για μια ημέρα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κι άλλο εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ.ΑΕ - Τραυματίστηκε 43χρονος από ανατροπή φορτηγού στο Ορυχείο Μαυροπηγής Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top