• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

    ΚΟΖΑΝΗ: Συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκέντρωσης για την Ενέργεια και τις θέσεις του ΚΚΕ όπου θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 19.30, στην Κοζάνη

    Πηγή: 902.gr

    Συνέντευξη Τύπου ενόψει  της συγκέντρωσης, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με θέμα «Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και η πρόταση του ΚΚΕ για Ενέργεια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών», παραχώρησαν ο Θανάσης Χαστάς, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και ο Κώστας Χατζηδαμιανός, γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Κοζάνης του ΚΚΕ. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος, την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 19.30, στην Κοζάνη.

    Ο Θανάσης Χαστάς τόνισε μεταξύ άλλων: «Oι κομμουνιστές και οι κομουνίστριες ενημερώνοντας το λαό για τις εξελίξεις και τις αιτίες τους, καλούμε ταυτόχρονα την εργατική τάξη να επιλέξει το δρόμο που προτείνει το ΚΚΕ, της οργανωμένης αντίστασης και αντεπίθεσης. Να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, που εξασφαλίζει φθηνή Ενέργεια για τα εργατικά - λαϊκά νοικοκυριά, που ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας, που παρέχει εργασιακή ασφάλεια στους εργαζόμενους του κλάδου, προστασία του περιβάλλοντος. Αυτός ο δρόμος προϋποθέτει την κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και την εργατική τάξη στο τιμόνι της εξουσίας».

    Ο Κώστας Χατζηδαμιανός σημείωσε ότι «η συγκέντρωση της Πέμπτης αποτελεί σημαντικό σταθμό της πολύμορφης δραστηριότητας που ανέπτυξε η Κομματική Οργάνωση όλο το προηγούμενο διάστημα, ανοίγοντας πλατιά τη συζήτηση με το λαό, με επίκεντρο την πρόταση του Κόμματος για Ενέργεια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών που αφορά ιδιαίτερα την περιοχή, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας».

    Στη συνέντευξη Τύπου έγινε αναφορά στην ομιλία που θα κάνει ο Δ. Κουτσούμπας στην Πτολεμαΐδα, σε συνεστίαση της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 6 Μάη, στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παντελίδης».

    Επίσης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, την Κυριακή 7 Μάη, στις 11.30 π.μ. θα παρευρεθεί και θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένου στις γυναίκες του ΔΣΕ, στο χωριό Πυξός Φλώρινας.  Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΟΖΑΝΗ: Συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκέντρωσης για την Ενέργεια και τις θέσεις του ΚΚΕ όπου θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 19.30, στην Κοζάνη Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top