• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

  ΕΕΔΥΕ Εορδαίας: Μαχητικό παρών στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 10:00 στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας

  ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  

  Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα αντιμέτωπους με όλες τις βαριές συνέπειες της συνεχιζόμενης και εντεινόμενης αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Στην άλλη της όψη αυτή η πολιτική έχει στον πυρήνα της, τη βαθιά ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με όλο και μεγαλύτερους  κινδύνους για τον ελληνικό λαό.
    
  Στα πενήντα χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, μένει άσβηστη η μνήμη για τα βάσανα, τις διώξεις, τις δολοφονίες αγωνιστών, τις φυλακές και εξορίες που επιστρατεύτηκαν ενάντια στο λαό και το εργατικό κίνημα. Οι μορφές αστικής διακυβέρνησης αλλάζουν, ο στόχος όμως είναι πάντα ο ίδιος: η  με κάθε τρόπο και μέσο διασφάλιση της εξουσίας των μονοπωλίων.

  Η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ) Εορδαίας, απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων που θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα όπως και σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. 
  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια.
  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.
  Όλοι στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:00 στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας.

  Πτολεμαΐδα, 22-4-2017
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: ΕΕΔΥΕ Εορδαίας: Μαχητικό παρών στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 10:00 στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top