• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

    Κοζάνη - Τα ήθη(;!) των αρμοδίων(;!): Μέσω Facebook (sic) οι πανηγυρισμοί για 4ρις γιατρούς που προσλήφθηκαν & θα… εμφανιστούν σε 20(;) μέρες στα Νοσοκομεία Μαμάτσειο - Μποδοσάκειο

    Τέσσερις νέοι μόνιμοι γιατροί σε Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο – Πιάνουν δουλειά εντός 20ημέρου

    Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη
    Πηγή: e-ptolemeos.gr

    Με τέσσερις νέους μόνιμους γιατρούς ενισχύονται τα νοσοκομεία της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, καθώς ολοκληρώθηκε ο διορισμός δύο γιατρών για το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και δύο γιατρών για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

    Συγκεκριμένα, διορίστηκαν την Πέμπτη ένας Παθολόγος Επιμελητής Β’ και ένας Παιδίατρος Επιμελητής Β΄ για το νοσοκομείο Κοζάνης και μία Παιδίατρος Επιμελήτρια Β΄ και ένας Ορθοπεδικός Επιμελητής Β΄ για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

    Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε προχθές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Σταύρος Γιαννακίδης, με την ακόλουθη ανάρτηση:

    «Τα ευχάριστα νέα για τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζονται. Διορίστηκαν σήμερα 4 Μόνιμοι Ιατροί, 1 Παθολόγος και 1 Παιδίατρος Επιμβ για το Γ.Ν.Κοζάνης- Μαμάτσειο, 1 Παιδίατρος και 1 Ορθοπαιδικός Επιμβ για το Γ.Ν.Πτολεμαΐδας- Μποδοσάκειο. Σύντομα έρχονται και οι υπόλοιποι μόνιμοι Ιατροί. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ.»

    Την χαρά του για την έλευση μονίμων γιατρών εξέφρασε και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο, Γιώργος Χιωτίδης, ο οποίος δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr»: «υπογράφτηκε από τον Υπουργό ο διορισμός των τεσσάρων νέων μονίμων ιατρών για τα δύο νοσοκομεία του νομού Κοζάνης. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και έχουν αποσταλεί τα ειδοποιητήρια του διορισμού στους 4 γιατρούς, προκειμένου εντός εικοσαημέρου να αναλάβουν υπηρεσία».

    Ο κ. Χιωτίδης υπογράμμισε μάλιστα ότι αναμένεται σύντομα ο διορισμός και άλλων 8 μονίμων ιατρών από τις προκηρύξεις του Μαΐου 2016 και Αυγούστου 2016, καθώς «οι κρίσεις έχουν γίνει, έχει γίνει η επιλογή και οι αποφάσεις είναι είτε προς δημοσίευση στο ΦΕΚ είτε αναμένονται οι αποφάσεις διορισμού τους από τον Υπουργό Υγείας», ενώ υπενθύμισε ότι ήδη έχουν αναλάβει καθήκοντα πρόσφατα στο Μποδοσάκειο άλλοι τρεις μόνιμοι γιατροί: ο διευθυντής της Παθολογικής κλινικής, γυναικολόγος και αναισθησιολόγος.


    Ανέφερε συγκεκριμένα ότι στην προκήρυξη θα περιλαμβάνονται οι εξής θέσεις για το Μποδοσάκειο: μια θέση Επιμελητή Α΄ για την ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), μία θέση Επιμελητή Β΄ για τα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), μία θέση Παθολόγου Επιμελητή Β, μία (1) θέση Αναισθησιολόγου Επιμελητή Β΄ και μία θέση Νεφρολόγου Επιμελητή Β΄.

    Για το νοσοκομείο Κοζάνης στην εν λόγω προκήρυξη θα περιλαμβάνεται μία θέση Παθολόγου Επιμελητή Β΄ και μία θέση Γαστρεντερολόγου Επιμελητή Β΄.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κοζάνη - Τα ήθη(;!) των αρμοδίων(;!): Μέσω Facebook (sic) οι πανηγυρισμοί για 4ρις γιατρούς που προσλήφθηκαν & θα… εμφανιστούν σε 20(;) μέρες στα Νοσοκομεία Μαμάτσειο - Μποδοσάκειο Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top