• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

  Γιατροί Νοσοκομείου Φλώρινας, Επιστολή: "Επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών οι συνθήκες εφημέρευσης στο νοσοκομείο Φλώρινας"

  Πηγή: kozani.tv

  Λόγω έλλειψης ιατρών (ειδικευμένων και ειδικευομένων) στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Φ οι συνθήκες εφημέρευσης πλέον έχουν καταστεί αφόρητες από την πλευρά του ιατρικού προσωπικού και επικίνδυνες για την υγεία των ασθενών.

  Στην Παθολογική Κλινική αυτή τη στιγμή υπηρετούν τρεις ειδικοί παθολόγοι και δυο ειδικευόμενοι που βρίσκονται σε παράταση θητείας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει κενό στη θέση τους. Γι’ αυτό το λόγο και υπό αυτές τις συνθήκες είναι ανέφικτη η πλήρης κάλυψη του προγράμματος εφημεριών της παθολογικής κλινικής.

  Στο πρόγραμμα του Μαρτίου και Απριλίου υπάρχουν κενές μέρες εφημερίας, λόγω έλλειψης ειδικευομένων και όπως γίνεται αντιληπτό είναι αδύνατο να καλυφθούν και από πλευράς ειδικών (Κλινική και Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών).

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικευόμενοι της Παθολογικής Κλινικής εξυπηρετούν όταν εφημερεύουν και την Καρδιολογική Κλινική, οπότε προκύπτει και εκεί ανάλογο κενό με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Τέλος λόγω των προαναφερθεισών ελλείψεων τον Απρίλιο είναι αδύνατη η κάλυψη και των τακτικών πρωινών ιατρείων της παθολογικής Κλινικής.

  Με εκτίμηση

  ΔΟΥΪΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΔΝΤΗΣ Π/Θ
  ΚΕΣΙΣΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ – ΕΠ. Α’ Π/Θ
  ΚΟΛΛΑΡΗ ΕΡΙΕΤΤΑ – ΕΠ. Β’ Π/Θ
  ΚΛΙΓΚΑΤΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – ΔΝΤΗΣ Κ/Δ
  ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΝΤΗΣ Κ/Δ
  ΝΑΝΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ – ΕΠ. Α’ Κ/Δ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Γιατροί Νοσοκομείου Φλώρινας, Επιστολή: "Επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών οι συνθήκες εφημέρευσης στο νοσοκομείο Φλώρινας" Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top