• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

  Σήμερα Πέμπτη 30/3/2017 η έναρξη του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ (SPOT)

  Πηγή: 902.gr

  Στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό θα χτυπάει από σήμερα Πέμπτη 30 Μάρτη η καρδιά του Κόμματος και χιλιάδων εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων καθώς ανοίγουν οι εργασίες του 20ού Συνεδρίου. Οι εκατοντάδες αντιπρόσωποι από τις Κομματικές Οργανώσεις θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους για να γίνει πράξη το σύνθημα του Συνεδρίου «Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία. Για την εξουσία, το σοσιαλισμό». 
  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. με την παρουσίαση της Εισήγησης της ΚΕ από τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

  Η έναρξη των εργασιών και η παρουσίαση της Εισήγησης της ΚΕ θα μεταδοθούν ζωντανά από το 902.gr, το webradio 902.gr και το ραδιόφωνο «90,4 Fm Θεσσαλονίκη». Επίσης, θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

  Στην ΚΕ του Κόμματος εξακολουθούν να φθάνουν καθημερινά χαιρετιστήρια μηνύματα από δεκάδες Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από όλες τις ηπείρους, που αναγνωρίζουν τη σημαντική συμβολή του ΚΚΕ στην ανασυγκρότηση του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

  Φτάνουμε, λοιπόν, στην κορυφαία εσωοργανωτική διαδικασία για το Κόμμα μας μετά από μια τετράμηνη, πλούσια δραστηριότητα τόσο μέσα στις Οργανώσεις όσο και πλατιά στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Από τη διακίνηση των Θέσεων της ΚΕ με τη μεγάλη πανεξόρμηση και την εκλογοαπολογιστική διαδικασία μέχρι τις εκατοντάδες συγκεντρώσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις οι μήνες αυτοί ήταν γεμάτοι με συζήτηση και δράση.

  Με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα ότι το ΚΚΕ μπορεί να ανταποκριθεί στις σύνθετες συνθήκες της ταξικής πάλης, στηριγμένο στη σύγχρονη επαναστατική στρατηγική του, οι εργασίες του Συνεδρίου θα δώσουν νέα ώθηση στην προσπάθεια των Κομματικών Οργανώσεων, των φίλων και των οπαδών του Κόμματος. Οι Αποφάσεις του Συνεδρίου θα αποτελέσουν το πολύτιμο εργαλείο για την ενίσχυση της προσπάθειας ισχυροποίησης του Κόμματος, κατ' αρχάς στην εργατική τάξη, στα εργοστάσια, στους κλάδους στρατηγικής σημασίας. Για να προχωρήσει πιο αποφασιστικά η ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος και η ανάπτυξη της Κοινωνικής Συμμαχίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Σήμερα Πέμπτη 30/3/2017 η έναρξη του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ (SPOT) Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top