• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

    ΜΙΣΕΛ ΣΑΠΕΝ: Το ΔΝΤ ζητά να δεσμευτεί και η αντιπολίτευση για τα αντιλαϊκά μέτρα μετά το 2019

    Πηγή: 902.gr

    Και από την αντιπολίτευση να δεσμευθεί για τα πρόσθετα μέτρα μετά το 2019 ζητά το ΔΝΤ, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.

    Σε συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνεδρίαση του ΕCOFIN, δήλωσε πως «αυτό που μου φαίνεται περίεργο στη στάση του ΔΝΤ είναι ότι ζητά από την αντιπολίτευση (στην Ελλάδα) να δώσει διαβεβαιώσεις πάνω στο ποια θα είναι η θέση της μετά το 2019, την περίοδο που ξεπερνά, δηλαδή, τη θητεία αυτής της κυβέρνησης».

    Η αποκαλυπτική τοποθέτηση του Μ. Σαπέν έρχεται μια μέρα μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup και την απόφαση να παραμείνουν στις Βρυξέλλες οι αρμόδιοι υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις μέχρι την Πέμπτη.

    Επιπλέον ο Μ. Σαπέν ανέφερε πως ο ίδιος δεν θεώρησε ποτέ απαραίτητη τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, κάτι που έγινε από άλλους για λόγους τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας. Ωστόσο, πλέον, είναι παρόν, ανέφερε, προσθέτοντας ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση μαζί με το ΔΝΤ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΙΣΕΛ ΣΑΠΕΝ: Το ΔΝΤ ζητά να δεσμευτεί και η αντιπολίτευση για τα αντιλαϊκά μέτρα μετά το 2019 Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top