• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

    Προκλητική η ασφάλεια του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, επιχείρησε να εμποδίσει την είσοδο του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος του Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου στη συνέντευξη τύπου

    Ένταση και διαπληκτισμοί στη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ. Πιάστηκαν στα χέρια κάτοικοι Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου με την ασφάλεια του κ. Παναγιωτάκη (φωτογραφίες)

    Πηγή: kozani.tv

    Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη.

    Μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης και εμποδίστηκαν απο την ασφάλεια του Προέδρου με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση και να πιαστούν στα χέρια.

    Αυτήν την ώρα (19:00) ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Τεντζογλίδης καταθέτει τα προβλήματα των οικισμών στον Πρόεδρο της ΔΕΗ και στους δημοσιογράφους της Αθήνας που ασχολούνται με το ενεργειακό ρεπορτάζ.
    ***
    Η στιγμή της έντασης στη συν. τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ
    Πηγή: kozani.tv

    Η στιγμή της έντασης στη συν. τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ. 

    Δείτε το βίντεο:
     
    ***
    Ακυρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ. Υπό κατάληψη ο χώρος της συνέντευξης - Στο Ξενοδοχείο "Παντελίδης" η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ
    Πηγή: kozani.tv

    Υπό κατάληψη είναι ο χώρος  της συνέντευξης του προέδρου της ΔΕΗ από τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου.

    Μετά την ένταση που προκλήθηκε αποτέλεσμα ήταν η συνέντευξης του προέδρου της ΔΕΗ και των διευθυντών της επιχείρησης να ακυρωθεί.
    Ξεκίνησε στις 8 το βράδυ η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανόλη Παναγιωτάκη η οποία δεν πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΛΚΔΜ λόγο κατάληψης των μελών του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου.
    ***
    Ένταση και διαπληκτισμοί, στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαίδα, πριν από την έναρξη της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη

    Μέλη του Σύλλογου για την Καταπολέμηση της Ανεργίας & της Ανάπτυξης της Περιοχής Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου προσπάθησαν να μπουν στο χώρο και παρεμποδίστηκαν

    Στη συνέχεια μπήκαν και μίλησαν, όμως δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί η συνέντευξη όταν τους είπαν να συντομεύσουν (Βίντεο)
    Πηγή: kozan.gr

    Ένταση και διαπληκτισμοί επικράτησαν, λίγο πριν τις 19:00, ακριβώς πριν από την έναρξη της συνέντευξης τύπου του Προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη,  στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαίδα, όταν μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης), θέλησαν να μπουν στον χώρο της συνέντευξης και εμποδίστηκαν από άνδρες που είχαν την αρμοδιότητα της ασφάλειας του χώρου.  

    Τελικά τα μέλη του συλλόγου πέρασαν μέσα στο χώρο και το λόγο έλαβε ο Γραμματέας του Συλλόγου, ο Ηλίας Τεντζογλίδης ο οποίος κι αναφέρθηκε στα προβλήματα των οικισμών που βρίσκονται δίπλα στους ΑΗΣ και γενικότερα για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας. Κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι των Αθηνών, που ασχολούνται με το ενεργειακό ρεπορτάζ και βρίσκονται από χθες στην περιοχή, ζήτησαν από τον κ. Τεντζογλίδη να συντομεύει, γιατί ήθελαν να ακούσουν και να ρωτήσουν αρκετά πράγματα τον Πρόεδρο  της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρξεi εκνευρισμός από το Γραμματέα του εν λόγω συλλόγου, ο οποίος είπε ότι συνέντευξη δεν ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να γίνει και τέθηκε υπό κατάληψη ο χώρος. Όλοι αποχώρησαν και η συνέντευξη τελικά θα διεξαχθεί, σε λίγη ώρα, στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαίδα.
    Η ανακοίνωση από το ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Προκλητική η ασφάλεια του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, επιχείρησε να εμποδίσει την είσοδο του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος του Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου στη συνέντευξη τύπου Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top