• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

    Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κοινοπραξίας Bonatti – J&P ΑΒΑΞ να βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών τους εργαζόμενους

    Πηγή: kozani.tv

    Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κοινοπραξίας Bonatti – J&P ΑΒΑΞ να βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών τους εργαζόμενους για τον αγωγό TAP.

    Ενόψει των Χριστουγέννων, η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο του έργου και αναγκάζει τους εργαζόμενους να κάνουν χρήση της άδειας του 2016 ή να πάρουν με το ζόρι άδεια άνευ αποδοχών.

    Απαιτούμε να σταματήσει τώρα αυτή η αντεργατική πρακτική. Η κοινοπραξία να καταβάλλει κανονικά τη μισθοδοσία, εφόσον με δική της απόφαση γίνεται παύση εργασιών.

    Καλούμε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν καμία «αίτηση» για άδεια άνευ αποδοχών..

    Τους καλούμε να επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή και να συσπειρωθούν με το ταξικό – αγωνιστικό συνδικάτο μας. Η οργάνωση στο συνδικάτο μας είναι η δικιά μας δύναμη κόντρα στην εργοδοσία και στα σχέδιά της. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

    Κοζάνη, 18/12/2016
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Κοζάνης: Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κοινοπραξίας Bonatti – J&P ΑΒΑΞ να βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών τους εργαζόμενους Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top