• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

    «Η επίσημη και ιδιωτική φιλανθρωπία για να υπάρχει της χρειάζεται να υπάρχουνε θύματα»: Εξόρμηση γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου, στο Σισάνι Βοϊου

    «[…] η βοήθεια που η επίσημη και ιδιωτική φιλανθρωπία καταπιάνεται να δώσει δεν είναι ούτε σα σταγόνα νερού σε φλογισμένο καμίνι. Τα ελατήριά της άλλως τε δεν είναι καθαρά. Για να υπάρχει της χρειάζεται να υπάρχουνε θύματα».

    Δημήτρης Γληνός
    ***

    Με μεγάλη συμμετοχή  γιατρών και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των κατοίκων, πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου, στο Σισάνι Βοϊου Κοζάνης, η τρίτη εξόρμηση των εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

    Οι εξορμήσεις γίνονται σε απομονωμένες  και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,  από κλιμάκιο εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, στο οποίο συμμετέχουν γιατροί πολλών ειδικοτήτων, οι οποίοι και θα εξετάσουν  από τις 10 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, στο τοπικό ιατρείο Σισανίου, όσους κάτοικους  της περιοχής το επιθυμούν.

    Χαρακτηριστικό του αυξημένου ενδιαφέροντος από την πλευρά των κατοίκων του Σισανίου, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, είναι ότι «στην λίστα για εξέταση στο Σισάνι, έχουν γραφτεί μέχρι τώρα, περισσότερα από 150 άτομα».

    Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί ήδη ιατρικές εξορμήσεις, στον Βυθό Βοϊου και την Ελάτη Κοζάνης και όπως ανέφερε ο κ. Τσεβεκίδης, «η πρόθεση του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, είναι να συνεχίσει τις εξορμήσεις αυτές το επόμενο διάστημα και σε άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.»

    Εν τω μεταξύ,  ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης , με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι  συνεχίζει να λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης  και το Φαρμακείο στη οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες), στην Κοζάνη.

    ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Η επίσημη και ιδιωτική φιλανθρωπία για να υπάρχει της χρειάζεται να υπάρχουνε θύματα»: Εξόρμηση γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου, στο Σισάνι Βοϊου Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top