• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

    Βόιο Κοζάνης: Μείωση του αριθμού των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η),

    Σε σύμπτυξη του αριθμού των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η), αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Βοϊου, λόγω μειωμένων οικονομικών πόρων, για την χρηματοδότηση τους από το ΕΣΠΑ.

    Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Κοζάνης, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου Χρήστου Λυσσαρίδη, θα γίνει σύμπτυξη από πέντε σε τρεις, του αριθμού των Κ.Η.Φ.Η  στον Δήμο και ενώ σήμερα οι δομές αυτές λειτουργούν στην Σιάτιστα, την Γαλατινή, τη Νεάπολη, το Τσοτύλι και τον Πεντάλοφο, με προγραμματική σύμβαση και σχετική εισήγηση που θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοϊου την Πέμπτη 11 Αυγούστου, αναμένεται να προσδιοριστεί ότι Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων θα λειτουργήσουν στην Σιάτιστα, το Τσοτύλι και τον Πεντάλοφο.

    Στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα του καθορισμού χώρου και ημερομηνίας, για την διεξαγωγή της συνεδρίασης σχετικά με τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Βοΐου.

    ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Βόιο Κοζάνης: Μείωση του αριθμού των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η), Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top