• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

    Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών στο ΤΕΙ και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

    Πηγή: kozani.tv

    Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των φοιτητικών εκλογών στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα η αποχή αναδεικνύεται νικήτρια και σε αυτές τις εκλογές.

    Αναλυτικά:

    Στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στη Σχολή Τεχνολογικών ΕΦαρμογών (ΣΔΟ) η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδείχθηκε πρώτη με 249 ψήφους και καταλαμβάνει 6 έδρες έναντι της ΠΚΣ η οποία έλαβε 65 ψήφους και καταλαμβάνει 1 έδρα.

    Στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ "σάρωσε" και κατέλαβε όλες τις έδρες αφού έλαβε 255 ψήφους (7 έδρες) έναντι της ΠΚΣ η οποία έλαβε 11 ψήφους.

    Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών νικήτρια παράταξη αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ η οποία έλαβε 62 ψήφους και καταλαμβάνει 3 έδρες. Ακολουθεί η ΠΚΣ με 31 ψήφους και 2 έδρες, και από 1 έδρα καταλαμβάνουν οι παρατάξεις Aριστερή Παρέμβαση Μηχανολόγων - Ε.Α.Α.Κ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ οι οποίες έλαβαν 28 και 14 ψήφους αντίστοιχα.

    Στο τμήμα Μηχανικών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής πρώτη παράταξη αναδείχθηκε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ με 55 ψήφους και 2 έδρες και ακολουθούν η ΠΚΣ με 38 ψήφους και 1 έδρα, η παράταξη των Ανεξάρτητων με 32 ψήφους και 1 έδρα και ΠΑΣΠ με 23 ψήφους και 1 έδρα.

    Σωκράτης Μουτίδηςwww.kozani.tv
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών στο ΤΕΙ και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top