• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Σάββατο 14 Μαΐου 2016

    Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας: “Αναμένουμε με αισιοδοξία την κρίση του εισαγγελέα”

    Πηγή: kozan.gr

    Χθες 13/05/2016 παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας ως μάρτυρας στη πταισματοδίκη Κοζάνης μετά από κλήση της ίδιας κατόπιν εντολής εισαγγελέα για τις μετακινήσεις Γενικών Ιατρών στα εξωτερικά ιατρεία των οικείων νοσοκομείων της περιοχής.

    Παρότι η κλήση αφορούσε όπως αποδείχθηκε παλιότερο εξώδικο 6 Γενικών Ιατρών και του συλλόγου Γενικών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας κατα της 3ης ΥΠΕ για τις παράνομες μετακινήσεις Γενικών Ιατρών προς τα νοσοκομεία της περιοχής “Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο” αποκτά ιδιαίτερη σημασία με βάση τα τελευταία γεγονότα και τις κλήσεις σε απολογία Γενικών Ιατρών από τη δυτική Μακεδονία από πλευράς της 3ης ΥΠΕ.

    Ο σύλλογος Γενικών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας με ιδιαίτερη ικανοποίηση δηλώνει ότι η δικαιοσύνη επιλαμβάνεται του θέματος και ερευνάται από την αρμόδια εισαγγελία οι τυχόν προκύπτουσες ποινικές ευθύνες παντός υπευθύνου.

    Αναμένουμε με αισιοδοξία την κρίση του εισαγγελέα.

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας: “Αναμένουμε με αισιοδοξία την κρίση του εισαγγελέα” Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top