• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

  Για τα «πανηγύρια»!

  Νίκος Μπογιόπουλος
  Πηγή: enikos.gr

  Η εκδοχή του κ. Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι «το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων»!
     
  Η εκδοχή του Αρκά -του κατ’ επανάληψη «κακοποιημένου»  από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ. Τσίπρα, τον κ. Μητσοτάκη- για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων «σωτήρων» είναι αυτή:
  Η συμπληρωματική εκδοχή του κ. Τσίπρα,

  • μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
  • μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
  • μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,
  είναι ότι «πάμε σε απογείωση»…
     
  Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.  
     
  Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.

  Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που «πνίγεται» από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά «επινίκια» των κυβερνητικών «διαπραγματεύσεων».
      
  Και το χειρότερο:  Ούτε καν οι «χίλιες λέξεις» της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την «αξία» που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά «πανηγύρια».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Για τα «πανηγύρια»! Rating: 5 Reviewed By: e kozani
  Scroll to Top