• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

    Για τα «πανηγύρια»!

    Νίκος Μπογιόπουλος
    Πηγή: enikos.gr

    Η εκδοχή του κ. Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι «το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων»!
       
    Η εκδοχή του Αρκά -του κατ’ επανάληψη «κακοποιημένου»  από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ. Τσίπρα, τον κ. Μητσοτάκη- για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων «σωτήρων» είναι αυτή:
    Η συμπληρωματική εκδοχή του κ. Τσίπρα,

    • μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
    • μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
    • μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,
    είναι ότι «πάμε σε απογείωση»…
       
    Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.  
       
    Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.

    Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που «πνίγεται» από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά «επινίκια» των κυβερνητικών «διαπραγματεύσεων».
        
    Και το χειρότερο:  Ούτε καν οι «χίλιες λέξεις» της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την «αξία» που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά «πανηγύρια».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Για τα «πανηγύρια»! Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top