• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.00μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας

    ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
    ( Β.Σοφίας 34, 1ος Όρ., τηλ. 2463100915, www.seype.gr)
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
    ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 8.ΟΟμμ

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.00μμ στα γραφεία του Συνδικάτου

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
    Το ΔΣ του Σωματείου μας καλεί κάθε εργαζόμενο στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, στα γραφεία, στον επισιτισμό να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις την Πέμπτη στις 11 Ιούνη στις 8.00 μμ στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας.
    Η νέα συμφωνία - μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  φέρνει νέα αντιλαϊκά μέτρα για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας, για να πληρώνονται οι δανειστές. Ανεξάρτητα από ποια τσέπη θα αποφασίσουν να τα πάρουν, είτε με ένταση της φοροληστείας, με νέα μέτρα στις συντάξεις, στο ασφαλιστικό είτε με ισοπέδωση των κλαδικών μισθών, των εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει δεν πρέπει να δείξουμε καμιά αναμονή!
                   Καμιά ανοχή στην παγίωση της φτώχειας, της ανέχειας!              
    Είναι η ώρα οι εργαζόμενοι να βάλουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές! Ενάντια σε ψευτοδιλήμματα, εκβιασμούς και τρομοκρατία που στόχο έχουν να κάνουν το λαό συνένοχο στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων του για να συνεχίζεται αμείωτη η κερδοφορία των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών.
    Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δε μπορούν να περιμένουν! Δεν είναι περασμένα - ξεχασμένα όσα είχαν κατακτήσει οι εργαζόμενοι τα προηγούμενα χρόνια. Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Διεκδικούμε:
    ·        Κάλυψη όλων των απωλειών.
    ·        Άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.
    ·        Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο εμπόριο με επαναφορά στα 918 ευρώ. 8ωρο- 5 ημερο- 40ωρο.
    ·        Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.
    ·        Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής – αργίας.
    ·        Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων και των οικογενειών τους.
    Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες, στην οργάνωση ενάντια στα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, με σταθερό το μέτωπο απέναντι σε ΕΕ-ΔΝΤ και τις εκάστοτε αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Να ανακτήσουμε τα δικαιώματα που χάθηκαν, να διεκδικήσουμε συνολικά τον πλούτο που παράγουμε.

    ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΊΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ- «ΜΝΗΜΟΝΙΟ».
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.00μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top