• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

    Ξεκίνησε το Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης στο Ντονμπάς και η ελληνική αποστολή

    Το δεύτερο καραβάνι αλληλεγγύης στον αντιφασιστικό αγώνα του λαού του Ντονμπάς έχει ξεκινήσει. Η ελληνική αποστολή που συμμετέχει στο Διεθνές αντιφασιστικό καραβάνι αλληλεγγύης πλησιάζει στο Ροστόφ. Την Τετάρτη 6 Μάη η ελληνική αποστολή θα συναντηθεί με τους συναγωνιστές μέλη τωναποστολών από 13 χώρες του κόσμου. Περίπου 150 άτομα αποτελούν την αποστολή που θα φτάσει στο Ντονμπάς της Αν. Ουκρανίας και στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονιέτσκ αύριο. Με τιμή και μεγάλη χαρά θα συμμετάσχουν στο διεθνές πολιτικό φόρουμ που οργανώνει η αριστερά του Λουγκάνσκ και στους εορτασμούς για τα 70χρονα της αντιφασιστικής νίκης των λαών στις 9 Μάη.

    Η ελληνική αποστολή της "Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία" εκφράζει πολλές ευχαριστίες στις εργατικές λέσχες και το στέκι "Ντοστογιέφσκι" για τα ρούχα και τα είδη πρώτης ανάγκης που παραχώρησαν και τα οποία θα παραδώσει η πολυμελής ελληνική αντιπροσωπεία στο σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Αν. Ουκρανίας.

    Ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής συμμετέχουν πολλά μέλη του ΝΑΡ, της ν.Κ.Α και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όλες τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ρεπορτάζ και νέα από τη δράση του Διεθνούς Καραβανιού Αλληλεγγύης στο λαό του Ντονμπάς.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ξεκίνησε το Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης στο Ντονμπάς και η ελληνική αποστολή Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top