• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

    Φοιτητικές εκλογές 2015: Δυο οι παρατάξεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη

    Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου οι φοιτητές όλης της χώρας. Στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, «κατεβαίνουν» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η Πανσπουδαστική Κ.Σ. για την ανάδειξη εκπροσώπων τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, στα όργανα των σχολών και το πανσπουδαστικό συνέδριο. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7:00 το πρωί και θα παραμείνουν έως τις 7 το απόγευμα. 

    Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφερόμενη στις αλλαγές που προωθούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επισημαίνει ότι αυτές δεν ασχολούνται με βασικά ζητήματα, όπως είναι αυτό της χρηματοδότησης των σχολών, η εστίαση και η στέγαση των φοιτητών και παράλληλα, τονίζει, την ανάγκη διακομματικής συνεννόησης για τα θέματα παιδείας, έτσι ώστε να υπάρξει ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, με ορίζοντα δεκαετίας. 

    Από την πλευρά της ΠΚΣ (ΚΚΕ), η οποία πέρυσι είχε αναδειχθεί δεύτερη δύναμη, επισημαίνει «στόχος είναι την επόμενη μέρα των εκλογών οι φοιτητές να έχουν αγωνιστικούς συλλόγους, που θα διεκδικούν φοίτηση χωρίς εμπόδια (σ.σ. σίτιση, στέγαση, δωρεάν συγγράμματα), τα οποία προκαλούνται από τις πολιτικές που ακολουθούνται».

    Θανάσης Τέγος


    Πηγή: kozan.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φοιτητικές εκλογές 2015: Δυο οι παρατάξεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top