• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

    1η Μάη: Οι περιφρουρήσεις της απεργίας από τις ταξικές δυνάμεις

    Φωτό από την απεργιακή περιφρούρηση στα ΕΛΠΕ
    Από νωρίς το πρωί οι ταξικές δυνάμεις έχουν πάρει στα χέρια τους την υπόθεση της επιτυχίας της απεργίας της Πρωτομαγιάς, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

    Με περιφρουρήσεις στους καταπέλτες των πλοίων, στις πύλες των εργοστασίων, σε μεγάλα εργοστάσια Ενέργειας, Μετάλλου, εργοτάξια κατασκευών, επιχειρήσεων και πολυκαταστημάτων, Τροφίμων - Ποτών, Επισιτισμού - Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών, κλαδικά συνδικάτα και σωματεία από τα ξημερώματα δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

    Χαρακτηριστικά στο λιμάνι του Πειραιά αξημέρωτα τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων, τα οποία παραμένουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας στο πλαίσιο της απεργίας του κλάδου. Παράλληλα και σε μια σειρά άλλους κλάδους όπως ελαιουργοσαπωνοποιοί κλπ. οι απεργιακές φρουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς.

    Στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου οι δυνάμεις του Κλαδικού Συνδικάτου Ενέργειας Ν. Αττικής και του Παραρτήματος Ελευσίνας του Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της επιχείρησης στα οποία αναγράφεται: «ΖΗΤΩ Η 1η ΜΑΗ. ΑΓΩΝΑΣ - ΡΗΞΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ» και «1η ΜΑΗ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ - ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ». 

    Ανάλογες απεργιακές περιφρουρήσεις γίνονται από τις ταξικές δυνάμεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

    Πηγή: 902.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 1η Μάη: Οι περιφρουρήσεις της απεργίας από τις ταξικές δυνάμεις Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top