• ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

    Τραγική η οικονομική κατάσταση στα νοσοκομεία στην περιοχή μας

    Δεν έχουν να δώσουν ούτε…τόνερ στα αγροτικά γιατρεία

    Χωρίς φάρμακα για δυο μέρες σε Ποντοκώμη και Μαυροδέντρι!

    Πραγματικά τραγική είναι η οικονομική κατάσταση και η «ασφυξία» στα νοσοκομειακά ιδρύματα και, κατ” επέκταση, στα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας!

    Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που παρουσιάζει σήμερα το Kozanimedia, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα νοσοκομεία αδυνατούν να προμηθεύσουν ακόμη και με ενα….τόνερ για να εκτυπωτές τους γενικούς και αγροτικούς γιατρούς, προκειμένου να «γράψουν» τα φάρμακα στους ασθενείς τους, σύμφωνα, πάντα, με την απαραίτητη ηλεκτρονική συνταγογράφηση!!!

    Όπως συνέβη με τον γιατρό που εξυπηρετεί τα μεγάλα χωριά της Ποντοκώμης και του Μαυροδεντρίου, ο οποίος αναγκαστικά θα αφήσει για σήμερα, Πέμπτη και για αύριο, Παρασκευή, χωρίς φάρμακα δεκάδες ασθενείς του!!! Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia από την εκεί περιοχή, έκανε τα πάντα για να βρει ένα…τόνερ, αλλά, όπως τον ενημέρωσαν από το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, στο οποίο και ανήκει, στο Νοσοκομείο Κοζάνης δεν υπάρχει….ούτε αυτό!!!

    Πλέον, με τη φιλότιμη πρωτοβουλία του Συλλόγου Περιβάλλοντος της Ποντοκώμης, θα αγοραστεί τόνερ και από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι σε θέση ο εν λόγω γιατρός να συνταγογραφεί και πάλι.

    Πραγματικά απίστευτες, δυστυχώς, καταστάσεις…

    Πηγή: Κοzanimedia
    ***
    Διαβάστε:

    Τομεακή επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο»
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τραγική η οικονομική κατάσταση στα νοσοκομεία στην περιοχή μας Rating: 5 Reviewed By: e-kozani
    Scroll to Top